Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gisele Bündchen for Chanel

Door Tiany op 24.05.2014

Chanel heeft deze keer voor Gisele Bündchen gekozen als nieuwe gezicht voor de Chanel No. 5 campagne! Gisele volgt Miss Monroe op die in Chanel's vorige campagne even weer tot leven kwam. Een campagne die we niet snel zullen vergeten! Of deze campagne even opmerkelijk zal zijn, weten we nog niet.

Wat we al wel weten is dat Chanel voor deze campagne weer met filmregisseur Baz Luhrmann zal samenwerken die in 2004 de campagne met Nicole Kidmann verzorgde. Ik denk dat iedereen van ons zich die commercial nog herinnert. De 1ste keer dat - in mijn ogen - een parfum een echt verhaal wist te brengen waarvan je in het begin zelfs dacht dat het een movie trailer was van een film die je ab-so-luut wilde zien! Tot na een tijdje je frank viel en je besefte dat het een reclamespotje was.

Een heel memorabel stukje reclame! Geen wonder dat het spotje 1 van de duurste ooit gemaakt is. Benieuwd wat Baz Luhrmann en Gisele Bündchen er deze keer van gaan maken!

Foto's © Chanel.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded