Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior’s Summer Look

Door Tiany op 22.05.2014

It's almost summer en we hebben nu wel een ultieme glossy seaside make-up look nodig, don't you think? Niemand minder dan Dior brengt de Transat Make-Up Look, zodat je er deze zomer uitziet als een classy beach life girl met een hoge dosis glam. Rood, wit en blauw staan prominent op de make-up menukaart, terwijl zachte tinten beige en poederroze je wangen met een natural glow kleuren. Let's have a look!

1. Get glowing with Dior, zonder die bruine en oranje strepen op je hals weliswaar. Kies dus best voor een primer & bronzer van kwaliteit. Het voelt alsof je niets ophebt en toch krijg je een prachtige summer teint! Dankzij de Diorskin Nude Tan Prime & Bronze word je geleidelijk bruin met een natuurlijke shine! Ook krijgt je huid een smooth textuurtje en een fris en langdurig mooi zongebruind effectje!

2. Werk je pretty summer face af met een Diorskin Nude Shimmer. Hij combineert glanzende deeltjes met een magisch mooi poeder dat je echt een gezonde glow geeft! Het is subtiel en weerkaatst de rays of sun op je perfect looking skin

3. Of je nu aan de stad of de kust vertoeft, je wilt toch altijd dat je ogen matchen met ocean blue of the bright sky? Dior heeft opnieuw een Diorshow Eyeshadow reeks om je te voorzien van een heerlijke summer sky high look. Kies uit een Marineshow Mono Eyeshadow voor € 35,-.

4. Heb je liever all-in-one? Kies dan een setje met 5 couleurtjes voor € 56,60. Nice to know: de Diorshow Mono Make-Up Lijn heeft dezelfde allure van de Sportswear Deluxe collectie, een favoriet van Mr. Dior himself vroeger.

5. Je wimpertjes laten stralen kan ook. De Iconic Overcurl Mascara is verkrijgbaar voor € 36,- en is so very worth it! Hij is bovendien waterproof, dus je kan easily de waternimf uithangen als je een sprong uit de jachtboot waagt, of gewoon in het zwembad thuis natuurlijk. Werk je ogen af met de eyeliner voor € 36,89 om een extra deep killer eyes sensatie te bezorgen aan iedereen die in je ogen kijkt!

6. Make your nails look absolutely fabulous! Dior nailed it, wat betreft het nagellak aanbod! Je kan deze er ook marine chic laten uitzien in Manicure Transat Manicure met de kleurtjes Yaght, Sailor en Captain. Every sailor will fall in love with you. De prijs van een potje bedraagt slechts € 31,30.

7. De finishing touch van je top-notch seaside make-up look doe je best met 1 van de lipsticks van de Dior Addict lijn, voor slechts € 35,- haal je een kleurtje in helder windroze, vurig karmijnrood, zonnig mandarijn of zwoel goudlamé in huis en zie je er very kissable uit! Je kan ook kiezen voor een extra glans natuurlijk. Bij de Dior Addict Lipgloss collectie kan je voor € 34,- kiezen uit klaproosrood, goudbruin of juicy roze!

Topfoto © dior.tumblr.com.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded