Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss x Rimmel: de Idol Eyes collectie

Door Kim op 21.05.2014

Kate Moss link je misschien meteen aan Rimmel London - het Britse model is immers al even het gezicht van het beautymerk. Ze ontwierp eerder al lippenstiften met haar naam op en nu lanceert ze haar 1ste make-up collectie in samenwerking met het merk voor de ogen. Wat te verwachten van de Idol Eyes collectie? 4 mascara's, 4 shimmering Shadow Sticks en een speciale editie van de gel eye liner. Fashion illustrator Hayden Williams zorgde voor de leuke illustraties, Kate Moss voor de inspiratie.

"My new Idol Eyes Collection for Rimmel was inspired by my favourite gem stones and jewels. The intense, authentic shades of mascara, eye colour and liner are perfect for creating either a statement or more subtle eye-look." - dixit Kate -


Foto's en video © Rimmel London.
page loaded