Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get the Rita Ora look

Door Tiany op 20.05.2014

R.I.P. to the girl you used to see ... in the mirror, want vanaf nu kunnen we er allemaal cool & beautiful uitzien, à la Rita Ora. Rita Ora is het nieuwste gezicht van Rimmel London en ontwerpt hiervoor haar eigen make-up lijn. Haar fellow landgenoten Georgia Jagger en supermodel Kate Moss deden het haar al voor met stijl. 

Rimmel is al 180 jaar een vaste waarde in de make-up wereld en biedt alles aan om zelf bij je thuis de famous London look te creëren. 

De hipste singer-songwriter van Londen, Rita Ora, is all about the lips & the nails. Je ziet miss Ora nooit in de boekjes of op het podium verschijnen zonder flashy nagels of een felle lippenstift. Net daarom ontwierp ze voor Rimmel de Colour Rush Lip & Nail Collection

Ze ontwierp zelf 12 nieuwe nagellakkleurtjes. Omdat Rita Ora so hot en so cool is, ontwierp ze 6 koele en 6 warme kleurtjes. Voor elke stemming en elke outfit de perfecte kleur. Ze gaf aan elk kleurtje ook nog een gepaste naam zoals 'Don't Be Shy' en 'Breakfast in Bed'. De nagellakjes zijn perfect voor busy bees als wij, want ze zijn in 1 laag dekkend en droog in 60 seconden. Rita's favoriete kleur is de 'White Hot Love', een witte nagellak met pareleffect. 

De 60 seconden-lijn werd bovendien in een Rita Ora kleedje gestoken. De dop is voorzien van een popartachtige zegel met een afbeelding van Rita herself

Naast felle nagels valt Rita Ora op door haar signature lips. Omdat veel mensen nogal terughoudend staan tegenover felle lippenstift - denk veel gemors, buiten de lijntjes kleuren en droge lippen - heeft Rimmel easy peesy lippenstift uitgebracht, waar iedereen mee kan werken. 

De Colour Rush Balm komt in potloodvorm. Gewoon draaien, aanbrengen en klaar. Daarnaast is het de ultieme combinatie van kleur en hydratatie. Rita Ora ontwierp 7 verschillende kleurtjes. Van felrood tot nude, aan iedereen werd gedacht. 

Colour Rush Nail Polish Rita Ora: € 3,99 en verkrijgbaar bij de drogist. 
Colour Rush Lip Balm Rita Ora: € 9,99 en verkrijgbaar bij de drogist. 

Ready to get the Rita Ora look? Loop snel naar de winkel en neem een kijkje op de site. It's so hot right now

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded