Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alicia Keys for Givenchy

Door Tiany op 18.05.2014

Givenchy heeft voor de lancering van haar gloednieuw parfum niemand minder dan Alicia Keys voor zijn kar weten te spannen! Alicia heeft al 15 Grammy's op zak, is een gerenommeerd zangeres, songwriter, producer én actrice én gooit zichzelf regelmatig in de strijd tegen hiv en aids. She's got it en wie zou haar dus niet als boegbeeld voor een campagne willen hebben?

"Givenchy has long been one of the world's most iconic luxury fashion houses, and a personal favourite of mine. To be a part of their prestige and elegance is a thrilling moment. I'm honoured to introduce the world to the newest scent by Givenchy." - dixit Alicia Keys -

Givenchy is alvast dolenthousiast over de samenwerking en ziet het als een match made in heaven! Ze zien zowel zichzelf als Alicia als noble, distinctive and unexpected. Hoe het geurtje zal ruiken, daar hebben we nog het raden naar. Allicht kan je je binnenkort laten betoveren door Alicia Keys in a bottle. We kijken er naar uit!

© Givenchy
Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded