Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Invlechten, hét zomerkapsel

Door Loes op 13.05.2014

Begin je vingers maar te stretchen en je behendigheid te trainen want invlechten en corn rows zijn weer terug van weggeweest! De vlechten van voor tot achter zijn weer hipper dan hip. Ze vragen wat oefening maar laat ons eerlijk zijn: It’s worth it.

Het kapsel is niet alleen mooi maar ook nog eens heel praktisch. Al je haren zijn uit je gezicht, lekker luchtig en een bad hair day bestaat niet meer. Meestal kiezen meisjes met een stoere kant voor deze look maar met de juiste styling en kleine aanpassingen komt iedereen ermee weg!

De klassieker

Het klassieke kapsel kiest voor een aantal vlechten volledig over je volledige hoofd. Start aan de voorkant en verdeel je haar in het aantal gewenste vlechten. Vlecht ze helemaal tot in de puntjes voor het typische 90’s hiphop kapsel. Iedereen klaar voor een feestje? Jij wel met deze vlechten. 

Het halve werk

Wil je de klassieker een twist geven? Stop dan halverwege met invlechten en vlecht je haren gewoon verder tot in de puntjes. Cool, vrouwelijk en weer net een tikje anders als je buurvrouw op de bus.

Love is in the (h)air

Ben je eerder romantisch? Vlecht je braids dan zeker niet te strak. Laat nonchalant nog wat plukjes haar loshangen voor een zachte uitstraling. Je kan ook kiezen voor verschillende maten en diktes van vlechten, zo oogt het nog nonchalanter.

Dreamy type

Dagdromen is voor jou dagelijkse kost en je dartelt door het leven alsof het een sprookje is? Kies dan voor dunne vlechtjes en plaats ze in de vorm van een kroontje.Je kan ook plukjes lostrekken uit je vlechtjes voor een pluizig kroontjeseffect. Is dat toch allemaal wat te stijf voor jou? Laat jouw vlechten dan hun eigen weg gaan. Wie heeft er gezegd dat een scheiding altijd recht moet zijn? Wij niet in ieder geval! 

Speels maar stoer

Kan jij je mannetje prima staan en ben je jouw wilde haren nog lang niet verloren? Dan is een speels kapsel perfect. Jij kiest best voor 2 grote vlechten of vlecht enkel een klein stukje in van je haren. Subtieler maar daarom zeker niet minder mooi. 

En nu ... oefenen, oefenen, oefenen! Of laten we maar eerlijk zijn, begin je zusje/mama/huisgenootje/ vriendje maar een cursus invlechten te geven. Want dat is natuurlijk nog gemakkelijker! Goooood luck belmodo lovers.

Foto's © Pinterest.

page loaded