Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eet je mooi

Door Angelique op 13.05.2014

De sleutel tot een gezond leven en een gezond lichaam zit hem vaak in de kleine dingen ... Natuurlijke mooimakers staan dagelijks paraat om ons op weg te helpen naar die healthy body en niet te vergeten healthy state of mind! Graag delen wij met jou een aantal tips & tricks over hoe je d.m.v. natuurlijke producten je je vanbinnen én vanbuiten als nooit tevoren voelt, instant beauty here we come

Neem wat pen en papier (lekker oldschool) bij de hand of je smartphone want hier gaan we, onze top 10 mooimakers voor een easy peasy beauty look

Voortaan eet ik elke dag een volledige komkommer (met schil) want het groene ding zit vol met silica, een mineraal dat je huid veerkrachtig houdt en je haar en nagels sterk maakt! Verwerk het in tal van green juices en voel je nadien even sterk als The Hulk himself!

Olie, en dan heb ik het vooral over amandelolie, doet wonderen voor je lichaam. Werk je salades dus voortaan af met een beetje amandelolie en verwelkom een rijkdom aan vitamine E, calcium en magnesium! Zo geef je je lichaam gezonde vetten i.p.v. extra vetten en caloriën!

De-als-kind-gevreesde spruitjes blijken toch geen groene monstertjes te zijn, maar eerder groene wondertjes want ze zitten boordevol zwavel dat zorgt voor de aanmaak van collageen en je huid doet stralen als nooit tevoren.

Kur-ku-ma, say what? Kurkuma of geelwortel is een Indische specerij met tal van heilzame eigenschappen waaronder het meehelpen aan de slanke lijn, that's right, ding ding ding we have a winner! Kook dus eens wat vaker met kurkuma en voeg een theelepeltje van het gele wonderpoedertje aan je gerechten toe en houd je lichaam jong! Verder helpt het ook fijne lijntjes, huidverslapping en rimpels te voorkomen!

Druiven, met in het bijzonder witte druiven zitten boordevol vitamine C, kalium en magnesium die zorgen voor een lumineuze teint en een stralende glimlach als gevolg wink Let's go bananas want de gele fruitsoort is een bron van fosfor en is een instant boost voor je metabolisme. Verder ontgiften ze je lichaam, zijn ze verjongend en geven ze tonnen energie! 

Blauwe bessen zijn niet alleen o-ver-heer-lijk in je dagelijkse smoothie of muësli-yoghurt-ontbijtje, ze hebben ook een krachtig antiverouderingseffect.

Pijnboompitjes, gebakken in de pan (mmm..) heerlijk lekker over je slaatje gesprinkled én een puistjes-killer! Woehoeww!! Groene thee beschermt je kostbare huidje tegen uv-straling en vanaf 1 à 2 kopjes versnelt het magische drankje de vetverbranding en verlaagt het de cholesterol en bloeddruk. 

And to finish things off ... water, water en nog eens water. Drink 1,5 tot 2 liter water per dag en vermijdt dat je je moe voelt, hoofdpijn krijgt en je je moeilijk kunt concentreren. Hydrateren is de boodschap ladies!

Zo, liefste Belmodo lovers, vul voortaan die boodschappenkar met niets anders dan natuurlijke mooimakers en verwen jezelf op een natural make-over en instant goed gevoel

De Gerlinéa maaltijdvervangers bevatten trouwens ook tal van good for your skin ingrediënten. Alleen maar voordelen dus! smile

Wil jij ook gezond eten én op je gewicht blijven of een kilootje vermageren? Check dan zeker de Gerlinéa Facebookpagina en dompel jezelf onder in de wereld van het gezond afslanken! Of laat hier je gegevens achter en ontvang een e-coupon.

Doe mee met de Belmodo Healthy Week! Deel een foto van je gezonde lunch met #belmodogoeshealthy en #gerlinea én maak kans op een Yves Rocher gezichtsverzorging inclusief beautypakket. Dit t.w.v. € 750,-.

page loaded