Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

INGLOT cosmetics

Door Angelique op 07.05.2014

Ken jij INGLOT cosmetics al? You should! Dit wereldbekende Poolse make-up merk bestaat al 30 jaar en is volop bezig aan zijn uitbreiding.

What is INGLOT all about?

Dit is high quality make-up, maar aan een betaalbare prijs. En het extreem ruime aanbod doet je achterovervallen. Je vindt er alle basic items voor je dagelijkse make-up, maar ook als je op zoek bent naar een nieuw kleurtje voor je lippen, ogen of nagels, INGLOT is the answer!

Not sure van je keuze of ben je toch niet zo thuis in de make-up wereld? Get it done by an INGLOT pro. Dit zijn ervaren visagisten waar we het over hebben. Workshops, volledige touch ups, inclusief professioneel kleurenadvies, they bring out the brightest version of you! Stel je eigen personalized make-up palet samen met het magnetische Freedom System. Mix ’n match oogschaduw met blush of lipgloss, the choice is all yours!

Goed nieuws, want ook België heeft zijn 1ste INGLOT filiaal en dat in hartje Hasselt! Op donderdag 1 mei 2014 opende de winkel zijn deuren en konden we tussen de vele bloggers, BV's en pers genieten van some delicious drinks & bites. Professionele visagisten stonden klaar om je een INGLOT make-up demo te geven.

Het verbaast ons niets dat Caroline Rigo in charge is voor de nieuwe INGLOT shop, aangezien ze al pretty known is in de visagistenwereld. Ze heeft al heel wat bekend volk over de vloer gehad en ook voor de grand opening waren sommigen van haar celeb friends waaronder Véronique De Kock en Erika van Thielen van de partij. Wij spraken met Josje Huisman want ook zij kreeg een INGLOT make-up treatment.

"Eigenlijk gebruik ik in mijn vrije tijd niet zoveel make-up, want voor mijn werk word ik al genoeg opgemaakt. Maar ik vind het natuurlijk leuk om af en toe iets nieuws te proberen." - aldus Josje -

En wat een fabulous resultaat! De kleur op haar ogen en lippen matcht volledig bij haar California lovin' outift. We liiiiiiike!

"Dit bloesje komt van Topshop. Ik had op Instagram gezien dat Beyoncé het ook had, maar ik had het toch lekker eerder! Nu ben ik helemaal make-up ready voor het concert van Justin Timberlake deze avond. Thank you INGLOT!" - zegt Josje -

En résumé, dames, dit is een stairway to make-up heaven! Check de Facebookpagina voor meer INGLOT make-up nieuws en crazy acties. 

Inglot Cosmetics
Minderbroederstraat 29
3500 Hasselt

Openingsuren:
Maandag: 13:00 - 18:00
Di-woe-vrij-za: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Zondag: gesloten

page loaded