Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

RiRi’s 90’s hairdo

Door Astrid op 05.05.2014

Dat ons RiRi niet bang is van wat experimenteren wisten we natuurlijk al langer. Dat ze ook zot is van de hele 90’s revival liet ze dit weekend zien tijdens de iHeartRadio Music Awards.

Rihanna verscheen er met een hoofd vol knotjes dat ons meteen doet denken aan die goede oude 90's. Belmodo addict Lien toonde ons al de dubbele dotjes look van o.a. Whitney Port en Kylie Jenner, maar RiRi zou RiRi niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaat. Hoewel jullie waarschijnlijk spontaan aan Gwen Stefani of Mel C denken, meen ik mij te herinneren dat ik met zo’n coupe op 1 van mijn klasfoto’s schitter.

Weetje van de dag: officieel heet deze hairdo trouwens ‘bantu buns’. Weer iets bijgeleerd!


My tongue!!! Kicked off my lipstick about 5 times, lol! #JLO

Toegeven: de groene lippenstift maakt deze look helemaal af! Als 1 iemand met dit kapsel wegkomt is het Rihanna wel. Nu alleen nog afwachten of de rest van de wereld er ook klaar voor is ... Wat denken jullie: zien we deze look binnenkort (weer) massaal op straat?

Foto’s © WeWomen, Daily Mail & badgalriri’s Instagram.

page loaded