Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet the T.LeClerc winner Charlotte!

Door Koen op 29.04.2014

Yesyesyes! Vandaag weten we eindelijk wie de gelukkige winnares is van Tiany’s favoriete T.LeClerc make-up look! Voor wie eventjes uit de lucht komt gevallen, check out the video tutorial! Ondanks de massale deelnames kunnen we helaas maar 1 Belmodo lover gelukkig maken. En dat is niemand minder dan Charlotte! Congrats girl

In Tiany’s T.LeClerc beauty tutorial toonde miss Kiriloff hoe je een natuurlijke, but with a little touch of glam, look kan creëren met de producten van T.LeClerc en dat in minder dan 10 minuten tijd. Dat Charlotte goed geluisterd heeft naar Tiany’s wise beauty advies, maakt haar the 1 and only winnares van alle producten van Tiany’s make-up look. Well done!

Winnares Charlotte was ongelooflijk blij toen ze haar prijs kwam afhalen op Belmodo HQ. 

Wij zijn natuurlijk superblij voor haar, aangezien ze nu zelf aan de slag kan! Laat die girls night out maar komen! 

Benieuwd naar het hele T.LeClerc gamma? Check dan zeker hun website en Facebookpagina

page loaded