Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stralend de zomer in!

Door Bieke op 28.04.2014

Wij bij Belmodo zijn all about living the healthy life and looking fabulous! Hier een overzichtje van 5 nieuwe dagcrèmes die de huid er opnieuw jong en fris doen uitzien. Hal-le-lu-jah!! 

Onzuiverheden worden haast magisch verdoezeld en het resultaat is een stralend gezicht!

1. GivenchySmile ‘n Repair Expert Fermeté’ helpt de huid weer jong te worden zonder zijn expressiviteit te verliezen. Het resultaat is uniek: de schoonheid komt opnieuw tot leven en de huid oogt subliem. Meer veerkracht, stralende teint en gemodelleerde gelaatscontouren. What more do you want?! Vanaf € 94,-.

2. Helena Rubinstein garandeert je een zichtbaar jongere huid door aanbrenging van de ‘Powercell: Youth Grafter’ een verkwikkende fragrance, bestaande uit een combinatie van citroenzuur met een bloemig hart en een houten muskus basis. Vanaf € 88,80 te verkrijgen bij Ici Paris XL.

3. De amandel verzachtende gezichtsverzorging van Weleda zorgt voor een natuurlijke zachtheid voor de gevoelige huid én biedt een natuurlijke beschermende functie! De verzorging, op basis van biologische, zoete amandelolie, verhoogt de weerstand van de huid en maakt die weer soepel en glad. Sounds just about right! Vanaf € 13,99.

4. Philosophy introduceert haar ‘Time in a bottle’ serum dat 2 unieke technologieën combineert die dagelijks de zichtbare en onzichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat. Het age-defying serum heb je al vanaf € 72,-.

5. L’OccitaneImmortelle Brightening Essence’ helpt om rimpels te verzachten en de teint gelijkmatig en helder te maken. Vanaf € 54,-.

Shop deze lotions & potions gemakkelijk en snel hieronder!

Topfoto © all4women.

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded