Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar Hypnôse

Door Angelique op 27.04.2014

Hypnôse by Lancôme viert 10 jaar ogen aan de macht! Lees: het ultieme schoonheidsgeheim voor die hypnotiserende blik! Een succesverhaal van 10 jaar verleiding celebrated met de nieuwe 'Extra Black' mascara, 'Hypnôse Palette' oogschaduw en de 'Base Paupières' ooglidprimers.

1. 'Base Paupières' is de 1ste ooglidprimer van Lancôme en maakt deel uit van de verjaardagseditie! Beschikbaar in 6 tinten voor een intens en duurzaam nude-effect! Vanaf € 29,50.

2. Ter gelegenheid van zijn 10de verjaardag wordt Hypnôse nog meer fascinerend met de nieuwe tint Extra Black. Met zijn sensueel verleidelijk silhouette, zijn eindeloze welvingen en zijn absolute vrouwelijkheid is de mascara een echt hebbeding voor elke vrouw die wat magie in haar leven wil! Vanaf € 32,-.

3. De collectie ‘Palette’ bestaat uit frisse en natuurlijk tinten, de harmonieën zijn chique en elegant, de nuances smokey en intens … Hypnôse Palette geeft de ogen een gewaagde blik dankzij de overvloed aan onderling combineerbare effecten voor een onweerstaanbare, verleidelijke blik! Vanaf € 56,50. De productjes zijn vanaf mei 2014 te verkrijgen! 

Femme fatale Daria Werbowy schenkt nogmaals haar killer blik aan de betoverende Hypnôse-wereld, waarmee ze ook ongetwijfeld menig mannenhart doet sneller slaan!

En voor al die ladies die hun wimpers af en toe eens wat rust gunnen, Lancôme ‘Cils Tint’ biedt je de perfecte weekendmascara die 72 uur blijft zitten en de wimpers verzorgt zonder dat ze opgemaakt aanvoelen. Hurraaaaaaaaaay!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded