Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Lipstick Bar

Door Tiany op 26.04.2014

Onlangs was er de 1ste editie van Night Shift Antwerpen in de Waagnatie. Niet nodig om uren thuis voor de spiegel je ideale make-up look uit te proberen. Speciaal voor deze editie stond er de lipstick bar: Florence Teerlinck x Yves Saint Laurent.

Na de 1ste succesvolle editie in Gent van Night Shift was het deze keer time to conquer Antwerpen. Think tattoos, Happy Nails by Elfi de Bruyn and many more. In exclusiviteit testte de Belmodostagiaires de nieuwe Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush is een gloednieuw en uniek kleurproduct voor dubbel gebruik. Voortaan kan je de wangen en lippen opmaken met hetzelfde product. Hij is beschikbaar in verschillende poppy kleuren. Er zijn 4 emblematische YSL-tinten such as de duivelse, vurige, sexy en vrijgevochten baby doll. Verkrijgbaar vanaf mei 2014. 

De YSL POP-UP BAR is een unieke collab met make-up en haar styliste Florence Teerlinck. Zij en haar team geven tips and tricks bij het aanbrengen van de Yves Saint Laurent producten. Tested and approved by Belmodo.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded