Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jourdan Dunn nieuwe gezicht van Maybelline New York

Door Kim op 25.04.2014

Het laatste nieuws uit beautyland? Brits topmodel Jourdan Dunn wordt het nieuwe gezicht van Maybelline New York. Ze is nog maar 23, maar circuleert intussen al zowat 6 jaar in het wereldje en heeft er al eerdere beautycampagnes voor YSL en Burberry opzitten - hoewel dit de 1ste keer is dat Jourdann zichzelf beauty ambassadrice mag noemen.

"It’s an honour. I am proud to say that I am a Maybelline girl and hopefully I can make people feel the same way I did when I saw the advertisements growing up. The brand imagery is always beautiful and positive. To now be a part of that is a dream come true!" - aldus Dunn -

Foto's via Grazia.

page loaded