Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grey hair, don’t care!

Door Loes op 25.04.2014

Het is al lang geen geheim meer dat ik durf te experimenteren met bizarre kleurtjes in mijn kapsel. Paars? Blauw? Roze? Been there, done that. Maar sinds kort spot ik een nieuwe obsessie in haarkleurtjesland: grijs!

Oma’s aan de top, K3 zal het graag horen en idem dito voor mezelf. Don’t worry,  deze grijze kapsels kan je niet eens vergelijken met de hooggekapte dametjes met krulspelden op zaterdagochtend bij Kapper Jean-Pierre. Nee niet oubollig of klassiek maar wel sexy als 50 shades of grey. Fieeeeut fieeuuw.


© Love Aesthetics.

Zeg niet grijs tegen eender welke tint grijs. Er bestaat een heel scala aan tinten. Van wit, tot blauwgrijs. Een stijlvoorbeeld voor ons allen is Ivania van Love Aesthetics. Deze blogster leeft in wit en grijstinten en zo moesten haar lokken er ook aan geloven. Het resultaat? Een prachtig licht kapsel dat volledig aansluit bij haar minimalistische levensstijl. Van het 'grijze muis'-syndroom is hier absoluut geen sprake. 


 

Is jouw natuurlijke haarkleur aan de donkere kant? Kies dan voor een donkere grijstint die meer neigt naar het zwart. Dit zal natuurlijker ogen bij jouw huid en geeft je een mysterieuze look.

Verslaafd aan kleur? Kies dan voor een blauwtint of paarstint in het grijze scala. Mijn potje met een paarsige grijstint staat alvast klaar!

Hoe mooi en minimalistisch grijze lokken kunnen zijn, toch heeft het vaak een accessoire nodig om echt tot leven te komen. Bloemen? Speldjes? Goudkleurig elastiekje? Leef je uit! Alles kan en alles mag, en geeft je grijze kapsel toch een speelse twist.Dit geldt ook voor je make-up. Houd je van felle lippenstift of oogschaduw? Deze gaat extra mooi uitkomen bij je grijze lokken. Fuchsia lippen zijn een absolute aanrader in combinatie met grijs en een winner voor de zomer. 

Overige foto's © Pinterest.

page loaded