Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bulgari Omnia Indian Garnet

Door Angelique op 24.04.2014

Nu de zomer er aankomt is het tijd om te veranderen van kleerkast, kapsel, … en parfum. Het is dus hoog tijd om een heerlijke oriëntaalse geur te vinden die je meeneemt naar verre oorden. Let's go on a magical journey met het Omnia Indian Garnet parfum van Bulgari.

Bulgari staat bekend voor hun elegante en sensuele geuren maar voor dit parfum kiezen ze voor een compleet nieuw verhaal rond een juweelparfum overgoten met Indische magie.

De unieke mandarijngranaat voert ons mee op luxueuze reis naar het betoverende India. De tuberoos, bloem van verlangen en sensualiteit en de osmanthus maken van de Omnia-collectie een modern eerbetoon aan de adembenemende schoonheid van de streek

De Omnia Indian Garnet-vrouw is geïnspireerd op de hindoegodin Lakshmi die de enorme, onafhankelijke macht van vrouwen symboliseert.

Het assortiment bestaat uit een Eau de Toilette van 25 ml., 40 ml. en 65 ml. Naast de verstuivers is er ook een badlijn die bestaat uit een limited edition Scented Soap en Beauty Oil. Het hele gamma wordt verkocht in alle parfumerieën en bij Inno.

Foto's © Bulgari 

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded