Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lipsticks en rode lopers

Door Tiany op 23.04.2014

M.A.C heeft al met heel wat dazzling famous peeps samengewerkt. Deze zomer brengt het make-up merk een ware overload aan collabs met celebrities en designers! We presenteren jullie een ware walk of fame met rode loper lipsticks en california sunshine poedertjes!

Proenza Schouler 

De designers van dit New York based womenswear merk zijn een great catch voor M.A.C! Hun collectie wordt verkocht bij o.a. Barneys en Colette, dat ze een major success zijn spreekt dus voor zich! Ze combineren contemporary art en jeugdige frisheid tot een glamoureus en stijlvol geheel. De collab met MAC maakt van hen een dreamteam.

Ze brengen een hele collectie uit met o.a. een lipstick in kleurtjes als woodrose en primrose (€ 25,-) en een lippenpotlood (€ 25,-). Maar, wil je ook ombre sunkissed cheeks? They've got it! Ze ontwierpen een Ombre Blush (€ 30,-) en een Schouler Powder Brush (€ 40,-), want de juist borstel voor babyzachte wangen is een must

Last but not least zijn er natuurlijk de finishing touch items van je West Coast glam beauty look! Een Black Ice Eyeliner (€ 22,-) en Nail Lacquer (€ 15,50) in klassieke kleurtjes geven je een echte Hollywood allure met een tropische toets! Deze collab is om bij weg te smelten!

Rihanna Viva Glam Collection

Onze R&B princess is dé M.A.C. spokesperson! Deze Barbados beauty lanceert haar VIVA GLAM campagne met een frosty Blue-Red Lipstick én Lipgloss. Seriously, je lippen worden juicy en kissable met zo’n raspberry rode shine erop! Verkrijgbaar voor respectievelijk € 18,50 en € 17,50.

 

Sharon en Kelly Osbourne

We like to do it Hollywood style en geven je een leuk nieuwtje mee! Kelly en Sharon Osbourne zijn, ondanks de rebelse daddy Ozzy, zeer glamoureuze ladies! Vanaf augustus is hun summer collection te koop bij M.A.C. Verwacht je aan dieprode tinten, black en een vleugje lila. Can’t wait! Uiteraard houden we je op de hoogte van zodra de 1ste items in de beauty stores liggen!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded