Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Geef om haar, geef je haar!

Door Tiany op 22.04.2014

Pantene ging ook dit jaar een collab aan met Think Pink, voor de 5de keer op rij! Het Geef om Haar project  is ontstaan om vrouwen met kanker te helpen bij de aankoop van een pruik. Zo hoopt Pantene de vrouwen weer een glimlach te bezorgen en een vleugje zelfvertrouwen, mede dankzij een mooie bos haar. In al deze jaren zijn er ondertussen al meer dan 20 000 ponytails geschonken dankzij gulle girls en ladies van alle leeftijden.

En het mooie nieuws is, dat al meer dan 300 vrouwen hierdoor een nieuwe pruik hebben kunnen aankopen. Dit is wondermooi, toch? Vrouwen mobiliseren om elkaar te helpen, het is fantastisch. Er zijn zelfs little girls die hun paardestaart komen schenken, waarvoor ze meestal zo lang gespaard hebben. Als kleine meisjes hun prinsessenhaar komen schenken, dan kunnen wij dat toch ook!

De sad truth is dat jaarlijks 1 op de 8 Belgische vrouwen gediagnoseerd wordt met borstkanker. De emotionele impact is natuurlijk heel diep. Net daarom wilt Pantene samen met Think Pink deze vrouwen het leven opnieuw door een roze bril laten bekijken en hen financieel ondersteunen voor de aankoop van een pruik. It's all about the little things ...

What can you do? Nog tot zondag 18 mei 2014, of tijdens de speciale knipdagen, kan je bij 250 kappers terrecht om je lokken te schenken. Waarom zou je een vrouw niet gelukkiger maken en daarvoor slechts met een kortere coupe door het leven wandelen? Je krijgt hiervoor een gratis knipbeurt, inclusief snit, wasbeurt én brushing. En, je kan ook heel het jaar door je paardenstaart schenken via de enveloppe die je opvraagt bij www.geefomhaar.be. Geef je haar, het is een mooi gebaar.

Voor meer info over Think Pink surf je naar www.think-pink.com. Ze houden all year through campagnes en acties t.v.v. de strijd tegen borstkanker én organiseren zelfs de Think Pink Run aan het einde van de zomer.

Geef je haar, geef om haar!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded