Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer beauty rituals!

Door Bieke op 21.04.2014

Tijd voor een summer beauty ritueel! Want Rituals brengt limited edition summer producten uit. Deze summer goodies zijn gelanceerd op het in-store event in Rituals Antwerpen dat volledig in teken stond van India met Indische gerechten en bloemen.

Celebs en bloggers mochten de nieuwe producten uittesten met enthousiaste reacties als gevolg. En wij zijn er natuurlijk als 1ste bij om de nieuwe producten aan onze Belmodo beautylovers voor te stellen.

Nieuw in het gamma is de zomercollectie ‘Flowers of India'. Deze limited edition lijn bestaat uit 5 producten op basis van witte lotus en bergamot: een geurkaars, geurstokjes, bodycrème met schittering, een doucheschuim en doucheolie om langer bruin te blijven. You can show that shiny body in the summertime! Maar opgelet, deze producten zijn limited, dus niet te lang wachten ladies!

Voor de liefhebbers van rozengeur en zoete amandelolie is de verzorgende Ayurveda lijn perfect. In deze lijn zijn 3 nieuwe producten: De Ayurveda Scub, Shanti Shower olie en Chakra Water Bed & Body Mist die je beddengoed en je huid opfrist na een warme dag. Instant refreshment spray!

Naast de nieuwigheden zijn een aantal producten in een nieuw jasje gestoken of van formule veranderd. Zo heeft de Hammam lijn een kleine make-over ondergaan. In deze lijn heb je de Hammam Hot Scrub op basis van zeezout en verwarmende gember om je huid soepel te houden en Hammam Body Mud met mineraalrijke Rhassoul klei om je huid te voeden en dode huidcellen te verwijderen. De zuiverende producten met Rozemarijn en Eucalyptus werken ontspannend, good for mind and body!

Ook aan de make-up lovers is gedacht. De mascara kreeg een nieuwe formule en is nu in 4 soorten te verkrijgen: mascara voor extra volume, waterproof, verlengende mascara en een 3-in1 formule. You can choose what you want! De nieuwe mascara’s zijn makkelijk aan te brengen en van hogere kwaliteit. Maar dat is niet alles. Er zijn ook 3 nieuwe nagellakjes in het assortiment met mooie summer colors. Ready for the summer with Rituals!

Benieuwd naar deze nieuwe producten? Je kan ze nu in de Rituals winkels verkrijgen of bestellen in de online shop.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded