Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

You’ve got the look!

Door Tiany op 20.04.2014

Heer-lijk toch, dat lentezonnetje op je gezicht! Niets beter dan soaking up some sun én je zongebruinde huid de finishing touch te geven met M.A.C. cosmetics' nieuwe productjes!

Met de ‘Prep+Prime CC Colour Correct’ crèmes en poedertjes wordt jouw huidje als nieuw! De nieuwe lijn van kleurcorrigerende producten verbeteren de huid en streven naar perfectie!

1. De SPF 30 is een creamy, getinte primer die de huid effen maakt en is al te verkrijgen vanaf € 30,-.

2. Voor wie niet houdt van crèmes en liever een poedertje aanbrengt, heeft M.A.C. de correcting powders ter beschikking! Voor € 21,50 worden lijntjes en onzuiverheden weggewerkt, hurray!! Verkrijgbaar in loose en go-anywhere formaat, ideaal voor in je Chanel bag, ladies!

3. De ‘Studio Sculpt Shade and Line’ is hét nieuwtje van M.A.C. met een statement en wat voor 1! Het 3-in-1 kleurenpalet bestaande uit 2 oogschaduwen en 1 matte eyeliner en biedt een unieke flexibiliteit met 3 verschillende texturen. De vrijheid van het experimenteren met meerdere looks en finishes voor een sculpted, 3D-effect is beschikbaar in 8 verschillende kleuren combo’s, met tinten van soft pink en koraal tot pruim en olijf én dit vanaf € 21,50. Whoop whooooop!!

4. De ‘Patentpolish Lip Pencil’ is jouw nieuwe toverstokje voor het creëren van betoverende, onweerstaanbare lippen. Met 1 enkele aanbrenging bekom je een heer-lijke shine! De lippen zijn zacht met een ultra smooth texture die niet zwaar of plakkerig aanvoelt. De twist-up aanbrenging maakt het des te makkelijker en houdt things nice and clean! Te verkrijgen in 12 bedazzling kleuren vanaf € 18,-.

Laat die zwoele zomeravonden maar komen, we'll be prepared;-)! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded