Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Magic Hour: Make-up x Skincare

Door Tiany op 15.04.2014

Wat dacht je van the perfect make-up met een huidverzorging on top? Meet Jane Iredale, de blend van the skin care and make-up!

We need our daily dose, soms een klein beetje poeder, de andere keer een full-on diva look. Dit make-up merk is ontworpen om het dagelijkse leven van de vrouw een extra glow te geven met een natuurlijke look. De cosmetica wordt uitgebreid getest op veiligheid en huidverdraagzaamheid. Because you got to love your skin!

Zelfs huidartsen en plastische chirurgen zijn voorstander van dit very safe en smooth make-up merk! De nieuwe MAGIC HOUR collectie is geïnspireerd op de moonglow die de huid hult in een gouden gloed. Zo tover je een natuurlijke shine op je huid die doet denken aan een zomeravond bij zonsondergang.

1. Lip Fixation in ‘Compulsion’ of ‘Craze': Een long-lasting color én glans op je lippen door slechts 1 lipstick? It’s possible! Dankzij Lip Fixation krijg je een verzorging, hydratatie én een heerlijke vanilla flavour op je lippen. Je vindt ze in het lila dankzij Compulsion en een gouden coraal tint met Craze.

2. Moonglow Quad Bronzer: Neem het maar letterlijk, die golden skin. De bronzer kan zo in de strandtas om te gebruiken voor je lichaam én gezicht. Maar, ook als blush of highlighter werkt dit met glans!

3. In Touch Highlighter Comfort: Deze cream-to-powder versmelt werkelijk met je huid. De highlighter geeft je prachtige accenten op je cheekbones, wenkbrauwen of neus. Hij is ook te verkrijgen als primer voor de ogen of op het midden van je lippen zodat ze een beetje meer volume en kiss gehalte krijgen! 

4. PurePressed Eye Shadow Triple in Golden Girl: Bij de golden look horen ook shiny eyes. Je kan er zwoel of very romantic mee doen door te kiezen voor een deep bronze kleurtje, een pink glow of rijk goud!

5 Jelly Jar Gel Eyeliner & Angle Eyeliner Brush: Een diepe kleur als een kohlpotlood, maar volledig chemical-free? Deze waterproof eyeliner bestaat uit coconut oil en natuurlijke siliconen, te verkrijgen in het zwart en bruin.

Smooth skin, kissable lips en shiny eyes zonder irriterende chemicaliën op je zachte huid te moeten smeren? Thank god voor de MAGIC HOUR collectie van Jane Iredale, al 20 jaar een uitblinker in de make-up world! Wie mooi wil zijn hoeft haar huid dus niet te laten lijden! Te verkrijgen in erkende schoonheidsinstituten!

Foto's © Jane Iredale.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded