Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Omgekeerde make-up DIY?

Door Angelique op 13.04.2014

Beauty blogs, magazines, DIY tutorials en make-up classes: ze zijn er in overvloed en ondertussen lijkt het internet een online beautyschool! Maar, do you know how to de-make-up? Om de volgende dag met een helderschone huid te beginnen, is het even important om je huid te cleansen, voor je er een nieuw laagje bronzer of poeder over doet! Seriously, slechte make-up removal kan je huid uitdrogen, beschadigen en irriteren. En zeg nu zelf, je wil toch liever egale babyzachte wangetjes dan irritaties en rode vlekjes? Daarom stellen wij een lijstje op met very fresh en clean make-up removers! Love your skin and treat it well! 

1. Clarins Extra-Comfort Anti-Pollution. Deze démaquillant is een crème op basis van jojoba olie, shea boter en mango. Het effect is een clean skin die bovendien ook nog eens helder straalt. Want, als citygirls hebben we door al die smog en vervuiling al veel te verduren gehad wat betreft onze huid! Vandaar deze ultra-cleanser, die je huid herstelt en klaarmaakt voor een nieuw avontuur in the big city. Te koop voor € 33,50,- in de parfumerie.

2. Clarisonic Play With Colour. Dankzij de supersonische technologie van dit beauty gadget, zorg je voor een zachte massage van je huid, zonder deze te elasticeren. In het Play with Colourgamma kan je kiezen voor een toestelletje in nieuwe kleurtjes als lavendel, peony of roze om jezelf te voorzien van een superzachte én gereinigde huid. Je kan kiezen voor een delicate of supersnelle reiniging. Voor € 149,- krijg je een basic snoepjeskleurig exemplaar en voor € 225,- haal je de plus variant in huis. As you like!

3. Helena Rubenstein Pure Ritual Care-in-Cleansers. In dit gamma vind je zowel een care lotion als foam, peeling én milk. Obviously super soft want de basis met zwarte en witte rijst extracten zorgt voor dat speciale smooth effect. Met een zachte geur van witte bloemen zorg jij voor de hydratatie, smoothness en radiant skin tone van jouw huid!  

4. Kenzoki. Deze démaquillage crème verwijdert oneffenheden, hydrateert jouw baby soft skin en kalmeert ze. Het is een soort verwencrème, want de plantaardige essence van witte lotus zorgt voor herstellende antioxidanten en beschermt daarbij je huid! Ook de camelina oliezaden uit de Aziatische steppe houden het vochgehalte in je huid op pijl. En, keep relaxing, want dankzij het tephrosia element krijgt je huid een extra laagje ontspanning. Delicaat, zacht en hydraterend ... Mmm! Je vindt deze Japanse beauty dream voor € 30,- bij Ici Paris XL en Inno.

Dus, als je investeert in een peperdure Chanel lipstick of Lancome foundation mag een goede démaquillant zéker niet in je make-up bag ontbreken. 

Page icon + Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded