Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up meets culture

Door Tiany op 13.04.2014

       

Goed nieuws voor de beauty-addicts onder ons (ja, ook wij pleiten schuldig): beautymerk Aveda lanceert een nieuwe make-up collectie voor de zomer ‘Culture Clash’. En wat voor 1! De make-up is geïnspireerd op kleuren en texturen van verschillende culturen all over the world. Maquillage die past bij elk type huidskleur? Check!

Culture Clash is een combinatie van folklore, tribal, urban en futuristische stijl. Een beetje ongewoon, maar less is niet altijd more. Natuurlijke aardetinten staan centraal: warme nude- en kopertinten die afgewerkt worden met een levendige kleur. Wie wil er nu niet fris en monter uitzien?

De lipgloss nourish-mint rehydrating lip glaze hydrateert je lippen, maakt ze voller en vervaagt kleine lijntjes. Vanille- en muntaroma laten de lipgloss lekker ruiken, een leuk extraatje. Je kan de lipgloss kopen in 2 kleuren aan € 22,- per stuk.

Nourish-mint smoothing lip color met muntsmaak hydrateert je lippen, maakt ze voller en vervaagt fijne lijntjes maar liefst met 26%. De lippenstift is zeer dekkend en is te verkrijgen in de kleur Peruvian Lily voor € 20,-.

Nourish-mint sheer mineral lip color, beschikbaar in de kleur Sheer Muscadine, lijkt als 2 druppels water op de vorige lipstick. Maar voor wie niet into muntsmaak is, deze lippenstift bestaat ook in een vanillesmaak. Je betaalt er € 20,- voor.

And of course, als we het hebben over lipproducten, dan mag de lipliner niet ontbreken. Hello sexy baby, want nourish-mint lipliner (€ 18,50) zet de lippen extra in de verf met haar romige textuur en zorgt ervoor dat onze lipstick niet uitloopt. Nice! Want lipstick tot op je kin is niet echt hot.Verkrijgbaar in 2 kleuren met pepermunt smaak.

Dankzij de petal essence eye definer behoren uitgelopen panda-ogen tot het verleden, finally! Want zolang je geen panda bent, zijn die echt niet aantrekkelijk. De romige formule is makkelijk te blenden en egaal. Geen zorgen voor de gevoelige huidjes, want ook zij kunnen genieten van het oogpotlood dat in 1 kleur op de markt is. Beautylovers betalen € 18,- voor het product.


De zijdezachte oogschaduw petal essence single eye color (€ 16,50) is makkelijk te blenden, vrij van talk en minerale oliën. De oogschaduw is beschikbaar in 6 kleuren.

Al helemaal meegezogen in Culture Clash van Aveda? De cosmeticalijn is beschikbaar in de Aveda salons en spa’s, don’t wait too long, want alles is limited edition.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded