Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laura Mercier: Star Make-Up Products

Door Tiany op 11.04.2014

Cosmeticary stelde onlangs de nieuwe lijn star beauty products voor van Laura Mercier. Maar, ze introduceerden ook het BeYOUtiful programma, waar je als klant voortaan een skin analysis of een one-to-one make-up workshop kan reserveren! Thanks to een team van beauty-experts kom je in ruil voor de aankoop van 2 producten buiten met een paar smokey eyes, blushy cheeks of shiny lipsor you can have it all!

Voor de DIY-lovers worden er ook make-up classes en trend lessons aangeboden! Maar eerst even een sneek preview van de nieuwe star products by Laura Mercier!

1. Full Blown Volume Suprême Mascara. Deze mascara geeft de wimpers een oneindig volume voor ein-de-loze mogelijkheden. Hij doet je wimpers dramatisch dikker en langer lijken én zorgt voor een krullend en vormgevend effect bij elke aanbrenging!

2. New Shades Lip Glacé. It’s your time to sparkle! Dankzij de high-shine lip gloss krijg je langdurig shiny lippen met een brilliant effect dat zorgt voor lippen die extra vol lijkenKissabe lipsYes please, want de lip gloss is not sticky at all!

3. New Invisible Pressed Setting Powder. Een simpel beautyproduct, maar zo functioneel! Het poedertje heeft een universele tint die zich naar elke huidskleur kan aanpassen. Niet zo dusty en hij blijft dus aangenaam op je wangen zitten. 

4. Foundation Primer. Wil je een soft-focus effect zoals de filmsterren dat hebben? Zo’n natuurlijke glow met een vleugje zonneschijn? De Radiance Bronze Foundation Primer zorgt daarvoor dankzij de toevoeging van jojoba olie, vitamine a, c en e. Bovendien wordt je huid gehydrateerd door de natuurlijke elementen. Ready to shine!

5. High Coverage Concealer. Panda oogjes in the morning? Ja, walletjes zijn echt een klein obstakel voor een egale make-up look. Maar, thank god we’ve got concealers! De 3-in-1 formule zorgt voor een dekking, een soort de-puff van het walletje en een brightening onder het oog. Door de toevoeging van honing en vitamines krijg je een flawless, very smooth and nourished skin!

Met medewerking van Angela Donskaia en Paulien Eerebout.

page loaded