Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne kissing for YSL

Door Kim op 11.04.2014

Toegegeven: echte lip on lip actie zien we niet, maar de nieuwe YSL-campagne insinueert wel dat de 2 modellen meer dan enkel vriendinnen zijn. Models on duty zijn Cara Delevingne en Ondria Hardin, die vorig jaar in opspraak kwam wegens haar jonge leeftijd en sexy styling in een Chanel-campagne. Karl zag er geen graten in, en bij YSL duidelijk ook niet! Hoewel er geheimzinnig wordt gedaan over haar leeftijd, zou ze intussen 16 of 17 zijn. Op haar 14de liep ze al in een show voor Marc Jacobs.

Ondria mag dan nog jong zijn, van de controverse trekt ze zich duidelijk niets aan. De SS2014 beautycampagne voor YSL met Cara Delevingne zorgt alweer voor een minirelletje in modeland.

Foto's © YSL.

page loaded