Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Music and Perfume!

Door Koen op 10.04.2014

Hey mr. Dj turn that music on! Hugo Music Fragrance werkt weer samen met 3 up and coming artists! This time zijn het Nina Kravitz, Kate Boy en Kasper Bjorke die de classic recordings van de Hugo Music Fragrance omtoverden tot nieuwe tracks, crazy good!

Deze keer liet Boss hen de tracks omzetten in een superinnovatieve cover: turning the tracks upside down!

Het is een muzikale celebration van het parfum, maar ook van contemporary music artists die even ambitieus, vernieuwend en creatief zijn zoals het merk zelf. Boss support bands die de roots in electronische muziek herinterpreteren! Een soort recycling van de classics? We like!

Sounds and smells good! Boss houdt van updates van hun klassieke parfums. No limits in de creativiteit en in het leven van de moderne man, wél limited edition.

Refreshment is waar the brand naar streeft én dat kan ook letterlijk. Toetsen van groene appel, een woody base, pijnboompitten, sandalwood en cedarwood zorgen voor een moderne, frisse, groene blend. Trouwens, er zit ook een vleugje muziek bij! Yes indeed, deze limited edition flesjes worden elks vergezeld van een download code voor de 3 upside down tracks! Well yeah, turn that music up!

Hugo Boss scoort dus weer met hun modern en super fresh parfum. In combinatie met some good beats, past het perfect bij de man die leeft van challenges en zijn potentieel tot het maximum drijft. Strong, cool and fresh: gotta love this!

Be the 1st en check de link voor de campagnevideo, sneak previews en interviews!

page loaded