Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Onweerstaanbare mannelijke geurtjes!

Door Michael op 09.04.2014

Gentlemen, wat vinden vrouwen superbelangrijk en aantrekkelijk bij een man? That’s right, make sure you smell good!  Aandacht, aandacht! Deze nieuwe mannelijke geurtjes zullen de ladies zeker en vast verleiden. Mysterieus en onweerstaanbaar as hell!

1. Laat je meevoeren door het sensuele verleidingsspel van de Bella Notte van Cerruti 1881 op een zwoele zomeravond in een Italiaanse stad. Deze geur onthult een warme mix van specerijen, cederhout, jasmijn en jeneverbes. Het deepblue flacon van 100 ml. is verkrijgbaar bij Planet Parfum voor € 69,-.

2. Het iconische L'homme van Yves Saint Laurent lanceert een nieuwe variant: L’homme Parfum Intense. Door het intense geurenpalet van citrus, cederhout, getemperd door viooltjes- en oranjebloesemaccenten zorgt dit wondermooie flesje voor het ultieme toppunt van charisma. Voor € 68,- is dit enigmatische geurtje van jou!

3. Het uitgesproken sensuele karakter van de nieuwe Givenchy Gentlemen Only Intense tovert je om in de moderne geraffineerde gentleman. Discover the mystery die de diep amberachtige houtgeur uitstraalt. By the way, de Australische beau en acteur Simon Baker is het gezicht van deze ultraverleidelijke geur. Verkrijgbaar bij ICI Paris XL€ 68,- voor 50ml.

4. Dankzij een ultieme harmonie tussen bloemige aroma’s, Oosters leder en een zoethoutige geur zorgt Dior’s Fahrenheit Le Parfum voor een nieuwe vorm van onstuimige aantrekkingskracht en intens avontuur€ 105,- voor een flesje van 75ml. 

Wij kunnen alvast niet weerstaan aan de ultimate verleiding van deze sensuele geurtjes. What about you?

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded