Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lupita Nyong’o nieuwe gezicht Lancôme

Door Kim op 09.04.2014

Het verbaast ons dat het zo "lang" geduurd heeft, maar Oscarwinnares Lupita Nyong'o is dan toch gestrikt door een beauty merk. De actrice wordt het gezicht van Lancôme. Zo zegt Françoise Lehmann, general manager van Lancôme International over de samenwerking:

"Both talented and committed, true to her African beauty, and showing a great curiosity and open-mindedness in her career choices, Lupita is by essence the Lancôme woman. She's a strikingly beautiful and intelligent woman, serenely but strongly living her life her own way, Lupita has this special kind of aura both enlightening and deep."

Lupita volgt hiermee celebrities op als Penélope Cruz en Julia Roberts die eerder ook ambassadrice waren voor het Franse beautymerk. Lupita leent haar gezicht aan Lancôme omdat ze zich kan vinden in de filosofie van het bedrijf.

"What appealed to me about Lancôme is that they’re not dictating what beauty is. What they do supports something that already is - and that was appealing to me, too. It’s what drew me to them. Hopefully it’s a symbiotic relationship - that I benefit from being associated with them, and they benefit from being associated with me, as well. And for the consumer at large, I think Lancôme has a range of products for every woman, and I think having me will expand people’s understanding of, hopefully, what Lancôme stands for, who Lancôme is for."

De volledige campagne én producten die Lupita zal vertegenwoordigen verschijnen later deze zomer.

Foto's en video © Lancôme.

page loaded