Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: Blauwe oogschaduw

Door Astrid op 07.04.2014

Denk jij bij blauwe make-up spontaan aan die ene foute moeder die geen dag zonder haar blauwe mascara kon? Well think again because blue eyeshadow is here to make a comeback!Anna Sui, Badgley Mischka, David Koma & Emilio de la Morena

Gezien bij o.a. Marc by Marc Jacobs, Miu Miu, Anna Sui & Prada op de SS2014 catwalks. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik on board ben met deze nieuwe trend maar my personal favourite is de subtiele Zoe Jordan look waarbij enkel de binnenste ooghoeken zacht blauw kleurden.


Zoe Jordan

Ook onze vrienden van The Beauty Departement beweren trouwens dat electric blue dé kleur van het seizoen zal worden. Zij durven zelfs zo ver gaan en stellen blauwe wimpers voor als look. Sorry maar ik ben nog steeds niet over mijn jeugdtrauma, je weet wel: die ene moeder …

Een blauwe cat eye daarentegen ziet er best wel cool uit! Wat denk je, grijpen we binnenkort massaal naar onze blauwe oogschaduw? Don’t be shy, iedereen heeft wel zo’n potje in z’n make-uptas zitten! Tess Giberson, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs & Miu Miu

Foto’s © Vogue UK & The Beauty Department. 

page loaded