Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s fresh so fresh, exciting!

Door Tiany op 07.04.2014

Warikikiki? De nieuwe geurtjes voor de zomer natuurlijk! Deze delen wij maar al te graag met onze Belmodo lovers. Want eerlijk, I got my eyes on summer 2014. BBQ's met familie, rooftop party's with your friends & eindeloze avonden op het strand met een cocktailtje in de hand. Supeeerbe! Give it to me, pretty please!

Hier zijn alvast een paar nieuwe geurtjes waarbij je voorbijgaande mannen makkelijk een whiplashje of 2 kan bezorgenU know what I'm talking about, right

1. Jil Sander SUN, de iconische geur die al sinds 1989 op menig vrouwenlijfje prijkt. Sinds een paar jaar wordt de originele SUN geur aangevuld met een summer edition, Sun Rise. Het nieuwe, heerlijke parfum heeft een muskusgeur met een bloemige touch. De kenmerkende Sun Rise flacon krijgt een kersenrode gloed die de zonsondergang nabootst. Perfect dus voor een romantisch avondje op het strand. Voor een 100 ml. Sun Rise limited edition perfume betaal je € 41,06.

2. Remember Eve and Everose? Wel, de nieuwe Jil Sander Evergreen mag zich het kleine zusje noemen. De nieuwe sterke geur is clean & refreshing, gebaseerd op de natuurlijke harmonie van het leven. Jep, en om de geursensatie verder te zetten is er ook een body lotion en een douch gel verkrijgbaar in de parfumerie. Jil Sander Evergreen koop je voor € 82,17 (75 ml.).

3. It's time for this year's CK One Summer. Het modehuis Calvin Klein volgt de traditie nog steeds en lanceert de jaarlijkse CK One limited editions, voor een wilde zomer. Imagine: beach party's, het hete zand aan je voeten, prachtig gezouten haar en great music! Dit alles in combinatie met een superfrisse geur, CK One Summer. Deze vind je in de bekendste parfumerieën. Spray it all over voor zo'n € 39,- (100 ml.)

4. Euphoria, an everlasting piece of art! Maar ho, wait. Nu is er ook Endless Euphoria van Calvin Klein. Dit superbloemig parfum zet je instant in een zomers landschap, met een picknickdekentje en een Franse baguette. Een coupje champagne, anyone? Een verfrissend lichte toets van cherryblossom maakt van de Endless Euphoria een mooie herinterpretatie op de originele, iconische geur van Euphoria. Kan jij ook al een vleugje schetsen? Zalig! Deze eau de toilette vind je in de parfumerieën voor € 76,11 (75 ml.).

Topfoto © Laura Zalenga.

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded