Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coco’s New Commercial

Door Tiany op 05.04.2014

Toen ze in 2011 genomineerd werd voor een Oscar, sleepte Keira Kneightly meteen een Chanel contract binnen. De BrItish beauty met de ultieme cheekbones, representeert sinds toen Coco Mademoiselle in de campagnes van het gelijknamig parfum van Chanel.

Het parfum is een klassieker, that's for sure. Het net niet mierzoete geurtje geeft je als vrouw de proud-to-be-a-girl feeling met een vleugje romance en sweetness.

In de eerdere campagnefilms speelde Knightly de rol van Coco nog in elegant dresses en een very Chanel chique motorcycle pakje. Nu neemt ze die glamour mee to the next level, want in het nieuwe filmpje flaneert ze vol zelfvertrouwen in een zilveren couture dress en killer heels over de bouncing trappen van een coole nachtclub. Maar Chanel always sticks to glamour en zelfs deze moderne setting ademt dat klassieke Parisian chique sfeertje uit.

De shots met Knightly op de speedboat symboliseren dan weer het lichtjes rock & roll karakter dat Chanel heeft dankzij Mr. Lagerfeld. Elegante beauties met een rauwe, rebelse toets symboliseren het parfum. Coco Mademoiselle is niet voor voor pristine girls only. Het is die ideale combinatie van zachte vrouwelijkheid, rock & roll, sweetness en vintage glamour.

Een échte classic dus die telkens om een nieuwe classy commercial vraagt. Merci Chanel pour Coco Mademoiselle!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded