Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Body Sculpting

Door Tiany op 04.04.2014

Slank en strak de zomer in? Maar geen tijd of zin om uren in de gym door te brengen? Hier een overzichtje van de nieuwste afslankingscrèmes die je die summer proof body verzekeren.

1+2. In 2014 introduceert bodycare-expert Biotherm de Body Sculpter, een nieuwe modellerende afslankende gel die rondingen aanpakt en het lichaam verstevigt. Klinische tests hebben aangetoond dat Body Sculpter heupen, dijen en taille aanpakt in amper 7 dagen. Body Sculpter maakt deel uit van Biotherms intensief fitnessprogramma in 2 stappen: Celluli Eraser met als doel cellulite te verminderen en de Body Sculpter met een superfrisse textuur, ontwikkeld voor dagelijks gebruik en met een zoete fruit- en bloemengeur. Vanaf € 40,- 

3. De Nivea Q10 plus is een verstevigende en figuurcorrigerende shorty van Nivea: een doeltreffende combinatie van shapewear en Q10 voor een verstevigende huid en gestroomlijnd silhouette! Vanaf € 19,89.

4+5+6. Clé Végétale Minceur van Yves Rocher heeft een vetafdrijvende, vochtafdrijvende en verstevigende werking. Om een zo optimaal mogelijke werking te garanderen wordt er aangeraden het 3-stappenplan te volgen. Beginnen doe je met het activeren d.m.v. het Défiligne drankje op basis van groene thee met een 2-ledige werking op het afslankmechanisme: vetafdrijvend en vochtafdrijvend. Gevolgd door de voorbereidingsfase d.m.v. een gel peeling met een verzorgende werking die de microcirculatie stimuleert en onzuiverheden verwijdert. Afsluiten doe je met het complete afslankserum dat hardnekkige cellulite minder zichtbaar maakt, de huid zichtbaar gladder maakt en de lichaamscontouren verfijnt. Alvast gunstig voor de portemonee, want voor een Défiligne flesje betaal je slechts € 11,95. De peeling gel telt een luttele € 8,95 en het complete afslankserum koop je al voor € 16,95.

7. La Mer Lifting Contour Serum brengt de revolutionaire shape creation trend naar de cosmetische wereld. Het is een kwalitatief, hoogwaardig, vormgevend serum voor gezicht en nek dat de huid meteen een strakker gevoel geeft en contouren zichtbaar definieert en hervormt. In slecht 4 weken oogt het contour van de kaaklijn scherper en de huid ziet er strakker en meer gedefinieerd uit. Vanaf € 265,-

8. Rodial Size Zero is een vormgevende moisterizer met een 3-dubbele werking met ultra powerful PRO-SVELTYL® om de vermindering van vetafzetting en waterophouding te stimuleren. Afgewerkt met een rozen- en citrusgeur kan de body moisterizer dagellijks gebruikt worden. Verder in het gamma vind je de tummy tuck tube, arm sculpt tube, boob job tube, allemaal online te verkrijgen via Cosmeticary.

Met dit rijkelijk aanbod aan lotions en potions lijkt het mij een strakke zomer te worden ladies, don't you think so?

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded