Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KissKissKiss!

Door Tiany op 03.04.2014

Kisskisskiss, that’s what you're going to do with the new Estée Lauder lipstick. De Pure Color Envy Sculpting Lipstick is een it-girl onder de lipsticks. Je wil haar showen aan je vriendinnen en overal meenemen. En je kan de Envy nu ook online verkrijgen. Whoopie!

De Envy lipstick van Estée Lauder is een stijlvolle lippenstift die je lippen hydrateert zodat ze sensueel zacht en super kissable zijn. De lipstick is makkelijk aan te brengen in 1 laag en is comfortabel om te dragen. Je lippen worden voller en de contouren zijn mooi geaccentueerd. Het resultaat is een sensuele en vrouwelijke lookThat’s what we love!

Het voordeel van de Envy lipstick is dat hij 6 uur lang blijft zitten. Dus je kan lang genieten van je mooie lippen. De lipstick is niet te glanzend en niet te mat maar juist een perfecte satijnglans. En je kan deze prachtige lippenstift in wel 20 unieke kleuren verkrijgen. Yes, so many colors! Je kan kiezen voor zachte nudetinten, een opvallend, sexy rood, een speels roze of een levendig koraal. Keuze genoeg voor elk moment van de dag.

"Sexy, confident and powerful, that’s what lipstick does for women." - volgens Tom Pecheux, Creative Makeup Director, Estée Lauder -

Krachtig en vrouwelijk, zo kan je de iconische verpakking van de Envy Lipstick best omschrijven. De kleur van het design is in de huisstijl van Estée Lauder, mooi marineblauw met goud. De lipstick klikt dicht als een luxewagen met zijn innovatieve magnetische sluiting. En dat is wat deze Envy Lipstick is, pure luxe!

Are you envious? Ga dan zeker eens kijken op de nieuwe Estée Lauder e-commerce website. Je kan er alle Estée Lauder producten bestellen, zelfs een paar exclusieve online goodies en ze worden thuis geleverd. So easy! Op de website vind je ook beauty tips & tricks en een foundationzoeker. Super praktisch als je online gaat shoppen. Het leuke aan de Estée Lauder e-commerce website is dat je bij elke aankoop gratis samples krijgt. Free stuff, supercool!

Pure Color Envy Sculpting Lipstick is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Estée Lauder en op de Estée Lauder e-commerce website. Ben je fan van de Envy lipstick? Take a picture, post hem op Instagram en voeg #lipstickenvy toe.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded