Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Just relax and enjoy with Decléor!

Door Angelique op 01.04.2014

Hoe blijf je fit en jong van geest. Solange Dessimoulie, oprichtster van Decléor, vertelt ons haar geheim. Deze pittige 60+ dame is een echte levensgenieter, ze maakt reizen en doet aan gevechtsporten. Yes, still a busy bee at that age. 

Solange begon 40 jaar geleden met Decléor. Nu is het merk leider in aromatherapie. Voor deze belangrijke verjaardag ontwikkelde Decléor Aroma Lisse. Een essentiële olie op basis van mandarijn met antioxidante eigenschappen. 

We moeten als vrouw zoveel tegelijk doen, we hebben zelfs geen tijd om rustig ons lichaam te verzorgen. Always busy busy. En dat moeten we volgens Solange veranderen. Sometimes we need to say no! Neem tijd om tot rust te komen. Geniet ervan om je dagverzorging aan te brengen. Just relax and enjoy

Geniet van je leven en van het lichaam dat je gekregen hebt. Als je 60 bent, besef je pas hoe mooi je was op je 30ste. Dus verwen je lichaam af en toe met een massage en laat je zintuigen genieten van aromatherapie. Een Aroma Lisse verzorging geeft je rust en opnieuw energie. Door de hoge concentratie van de producten en de aromapressie werkt de sessie ook tegen huidveroudering. Een verzorging Aroma Lisse van 1u kost € 64,00 en van 1.30u kost € 90,00. 

In Aspria kan je de Aroma Lisse behandeling ondergaan en volledig tot rust komen. In het instituut is er ook een zwembad, sauna en Turks bad om je te ontspannen. Aspria heeft 8 verschillende locaties in belgië.

1. Aromessence Mandarine Sérum lissant is een schoonheidselixir met essentiële oliën. Gebruik s’ morgens 2 druppels serum en breng het met zachte en stevige druk aan op het gezicht. Het serum bestrijdt rimpels en zorgt voor een glad gezicht en een stralende teint. Een Flacon van 15 ml. kost  € 52,80.

2. De dagcrème van Aroma Lisse hydrateert en beschermt de huid. Bovendien bezit hij ook een SPF 15. Breng de Aroma Lisse Crème Lissant énérgisante s’ochtends aan op een gereinigde huid en hals na het serum. De crème laat de huid de hele dag door stralen. 50 ml voor € 64,90.

3. Rond de ogen gebruik je Aroma Lisse Gommeur Yeux 2 en 1 Rides & Cernes. Deze verzorging kan je s’ morgens en s’ avonds gebruiken. Breng het product aan op de binnenhoek van je ogen en verdeel het rond je gehele oog met enkele zachte glijbewegingen. De unieke gele textuur neutraliseert de kringen en wallen rond de ogen en geeft je een stralende blik. 15ml voor € 39,60.

4. Aromessence Mandarine Baume de Nuit Lissant is een balsem voor s’ nachts. Breng een nootje balsem aan op je gezicht en hals. Deze nachtcrème herstelt de huid dankzij de plantaardige olie en hydrateert en voedt de huid. 15 ml voor € 39,50 en 30ml voor € 67,60.

Het Decléor Aroma Lisse gamma en verzorging zijn vanaf april 2014 te verkrijgen in de gespecialiseerde instituten.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded