Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oase van rust in je badkamer

Door Michael op 31.03.2014

Al zien we de sunshine al stiekem door de wolken lonken, het koude winterbriesje vraagt toch nog om dagdromen over exotische oorden! Treat yourself like a princess met deze superverzorgende én welriekende douchegels. Creëer een instant spa-gevoel in je douche met een super soft skin die de toch iets te koude temperaturen overwint!

1. Kiehls is very wanted lately. Original Musk Shower Gel is een douchegel met glycerine, zachte amandel en natrium. Je huid krijgt een parfum met muskusgeur en droogt vooral niet uit! Ook very animal-friendly want het is niet getest op dieren. Het merk scoort echt hoog in de bodycare charts en voor € 18,- (250 ml). vind je al een flesje bij de Kiehls store! Score!    

2. Mmm, een elegante roze flacon met minimal but girly design? Smells like Chanel! Deze zachte reeks badproducten belooft je een schuimende douchegel die je een very tender en soft gevoel geeft! Eau Tendre Shower Gel is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL in flacons voor € 40,- (200 ml.). 

3. Bodysol kijkt voor de Pacific Protect douchegels af bij eeuwenoude huidverzorgingsrituelen. Zo krijgt je doucheritueel een ware spa-feeling! Kalmerende zeewierextracten en ginkgo biloba zorgen voor hydratatie, een super soft touch en het is een irritatie afweerder! Mineralen, ijzer, vitamine B en E zorgen voor een ware natural cleaning van je hiud! Geniet van deze relaxatietherapie in een flesje, in je eigen badkamer voor slechts € 4,99 per flesje. Te verkrijgen in de apotheek tot eind april: so be fast and shower slow!

4. Body Onder de Douche is de revolutie van het doucheritueel! Nivea zorgt met deze body milk en shower gel combi voor een intense verzorging én perfecte hydratatie van je huid. Zo kan je na je relax-sessie gewoon je kleding aantrekken zonder nog eens een hele body milk treatment te ondergaan! Je kan ook kiezen voor eentje met voedende sheaboter. Te koop bij drogisterijen en supermarkten voor € 4,69 (250ml.) en € 6,59 (400 ml.). 

5. Dove really cares! Het merk houdt van ultieme verzorging en streeft naar een douchegel die ons afhelpt van droge, trekkerige huid. Bye bye dry skin! Met Dove geniet je van een zeer rijke en superior shower care. Shower Gel Caring Protection is niet enkel smooth van textuur dankzij de natuurlijke oliën, maar biedt je bovendien de meest healthy skin ever. Te koop in alle supermarkten en drogisterijen voor € 3,25 (250 ml.) en € 5,45 (500 ml.)

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded