Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer beauty van op de catwalk

Door Tiany op 30.03.2014

We hebben het al vaak over catwalk fashion trends gehad lately. Maar, what about the beauty trends? Dankzij Pat McGrath, Creative Design Director bij Max Factor en Pantene ambassadeur Sam McKnight, werden de pretty faces op de catwalk omgetoverd tot ware kunstwerkjes én natural beauties. We geven je enkele beauty trend voorspellingen voor deze zomer!

Minimaal Individualisme

Extreme contrasten in de make-up world! Van superorigineel tot extreem uniform. Bij Givenchy kregen de modellen crystal faces met maskers uit pailetten. Een soort ethnische en modern Japanse look!

Anna Sui liet de ogen gorgeous maquilleren op een manier dat wij dat very likely ook zullen doen deze zomer! Geen flamboyant electric blue op je ogen, maar eerder rokerige tinten roze en blauw, waarbij de teint naar de achtergrond verschuift en de ogen individuele sterren zijn die fonkelen op de catwalk. Een dramatische, maar zéér draagbare look. Geen drama-, maar een beautyqueen dus!

Bare Brilliance

Some girls have it all, maar de natural glow is wel one of a kind in ons occasioneel vampierenklimaat met weinig zonlicht. But still, die natural shine kan je ook perfect laten weerschijnen, mits een paar beauty tricks! De grootste trend is Bare Brilliance. Het is supervrouwelijk om je huid naakt te laten en te laten stralen. Accentueer je jukbeenderen en je oogleden met wat extra moisterizer. Ook zilveren highlighters en een perzikroze poedertje kunnen zorgen voor dat extra natuurlijke vleugje shiny glow en blushy cheeks! Be illuminating!

Kleur heruitgevonden

Christian Dior, Gucci en Givenchy geven kleur een futuristic dimension door er brons, metaal en goud doorheen te laten vloeien. Zelfs electric blue maskers én totally gold eyebrows ontsnapten niet aan the next level in het kleurengamma!

All or Nothing

Over wenkbrauwen gesproken: go all or nothing! Echte geometric art kan je creëren dankzij een gepast oogpotlood. Zo verdwijnt je natuurlijke wenkbrauwkleur als magic en staat de strakke, zwarte beauty strook helemaal in de kijker! All eyes on you, dankzij deze wenkbrauwtrend!

Wander Luxe

Wander luxe is de trend bij de hairstylings! In contrast met de very colorful en dazzling outfits van op de catwalk, is het natuurlijk, zweverig en glossy haar een must! Haar met een matte textuur en een vleugje rebellie door wind zorgt voor een oppernatuurlijke look!

Haar voor details

Toch zin in a little bit of fashion in je haar? Hou het dan op 1 detail! Een simpele gouden haarspeld door je lange stijf gestylede coupe? Yes, go for it! Maar helemaal nieuw is de gouden haarlijn. Put some gold on your skin! Nooit gedacht dat dit so very pretty zou ogen! (Check de bovenste foto)

Sculpture Club

Maar fashion zou niet zichzelf zijn zonder de love for extremes. De sculpture club trend is dan weer een heel ander genre. Denk aan de grote pruiken à la  Marie-Antoinette’s Versailles en kapsels die zo geboetseerd werden dat ze net op taartjes lijken! Minder draagbaar, maar zeker niet minder glamorous

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded