Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sunshine op je huid

Door Tiany op 29.03.2014

De lentekriebels komen eraan, de zomer city trips worden geboekt en de jurkjes mogen binnenkort terug uit te kast! Maar, al is het cold en winters ... you always need some summer on your skin! Belmodo's favoriete summer fragrances op een rijtje.

1. Welcome to Extatic by Balmain! De vrouw die Extatic draagt, ademt met haar de Balmain aura chic, rock-’n-roll en uitdaging. De hele sfeer van pure elegance en provocation is wat je met deze geur opwekt. De smell is daarbij sensueel en very glamorous. Roos, nashipeer met een natoets van Sharry Baby-orchidee en nachtjasmijn zorgen voor een zeer verleidelijk geurtje! Verkrijgbaar bij Ici Paris XL en zelfstandige parfumerieën voor € 90,- (90ml), € 60,- (60ml) en € 42,- (40ml). Ook verkrijgbaar in body lotion voor € 24,- (150ml).

2. Davidoff Cool Water goes Coral Reef! De true classic onder de parfums is weldegelijk Cool Water. Maar, het merk pakt uit met een limited edition editie deze zomer, voor zowel mannen als vrouwen! Discover nature’s treasures, met name die van de oceaan! Het koraalrif in de Grote Oceaan is immers het symbol voor zowel de fragiliteit, als de beauty van het ecosysteem. Natuurlijk krijg je een instant natuurlijke summer feeling, met deze odor die ruikt naar verfijnde meloen, frisse lelietjes en een sensuele iriswortel touch. De limited edition is vanaf eind maart te koop bij ICI PARIS XL. De mannen kunnen deze schat uit de oceaan voor € 38.25,- (100ml) op hun lichaam sprayen en de vrouwen een flesje voor € 40.50,- (125ml). Smell the ocean on your skin!

3. Welke vrouw droomt er niet van la vie en rose? Givenchy lanceert Very Irrésistible L’Eau en Rose. 10 jaar na het overweldigende succes van Very Irrésistible brengt Givenchy een sequel op het heerlijke parfum met een vleugje French elegance en Amerikaanse spontaniteit die zorgt voor een zeer bruisende vrouwelijkheid. Nu staat de roos, icoon van de liefde en de vrouw, centraal in het geurenpalet. Een geurtje zo crystal-like, smeltzacht en fris als een sorbet ijsje. Een wolkje katoen met een vleugje muskus? Ah, dream away bij deze zeemzoete vrouwelijke geur! Verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 53,- (50ml), € 74,- (50ml), € 91,- (75ml).

4. Van la vie en rose naar het niet minder dromerige La Vie Est Belle van Lancôme? Niemand minder dan lady with the golden smile, Julia Roberts is het campagnemodel van deze zachte bloemengeur. Streven naar geluk en vrouwelijkheid is hét doel van Lancôme. Met magnolia aan de basis van het bloemenboeket, voel je de lente al zachtjes op je huid tintelen. Laat die gorgeous smiles alvast tevoorschijn komen! Prijzen beginnen vanaf € 60,- (30ml) tot € 110,- (75ml), afhankelijk van hoe sterk je jouw eau de parfum of de toilette wilt hebben!

5. Voor zijn Manifesto parfumlijn, brengt YSL een 3de parfum uit! L’Eclat by Yves Saint Laurent smells like something new! Want, de groene thee, bergamot en blauwe bessen touch zorgt voor een heerlijk vrouwelijke, warme geur. Ook oranjebloesem met een vleugje vanille, cashmere en sandalwood zorgen voor die extra hot touch of YSL! Prijzen: € 69,- (50ml) en € 89,- (90ml). Paris is in the air!

Conclusie? Haal die prachtige flacons in huis voor een delicious summer odor on your skin!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded