Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beautylook T.LeClerc

Door Tiany op 28.03.2014

In 1881 ontwikkelde apotheker Théophile Leclerc een geheime formule op basis van rijst. De poudre van T. LeClerc was born. Sindsdien groeide het legendarische gezichtspoeder uit tot een mega-maquillagegamma in de filmindustrie. Good news, tegenwoordig kan je deze topproducten verkrijgen in diverse apotheken.

What’s so unique about these products? T. LeClerc zijn puur natuurlijke producten die je huid laten ademen en die je een comfy gevoel geven 24/7. Belmodo gidst je even door het T. LeClerc gamma.

De teint

Alvorens je de fond de teint gaat gebruiken kan je na je dagcrème de T. Leclerc Base de Teint Primer aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat alle kleine imperfecties worden afgevlakt zodat je een goede basis hebt. Next is er de T. LeClerc Fond de Teint om alle kleuroneffenheden te egaliseren. Het gamma bestaat uit 6 tinten Satiné, Hydratant en Poudré. Tip: breng deze aan met een penseel. Stap 3 is corrigerenBye bye puistjes en kringen! Met de correctiestift camoufleer je alle bijkomende oneffenheden. Als laatste stap kan je afwerken met poeder en de vorm van je gezicht gaan accenturen met het T. Leclerc wangenrood. Et voila in no time is je basis make-up klaar. 

De ogen

Om je ogen extra te benadrukken is er de oogschaduw. Pluspunt: het vermijdt dat je oogpotlood uitloopt of er een slordige afdruk rond je oogleden ontstaat. Je kan kiezen tussen de matte of glanzende textuur die bestaan in warme en frisse tinten. De verdere afwerking en vormgeving van je ogen kan je doen met het T. Leclerc oogpotlood en mascara. Want the fabulous eyebrows van Cara DelevigneWe know the answer! Met het wenkbrauwpotlood geef je meer expressie aan je blik.

De lippen

Do you want your lips to be kiss proof? 1st en vooral is het belangrijk om het gebied van je lippen te benadrukken. Met de T. Leclerc lipcontour kan je de lippen perfect aflijnen en verhinderen dat je lipstick uitloopt. Vervolgens is er de lippenstift die beschikbaar is in verschillende texturen en tinten. Je kan kiezen tussen de matte, satiné lippenstift en wat meer shinyness toevoegen met de gloss

De nagels

Zeker niet vergeten in een beautylook zijn de nagels! Hoe krijg je de perfecte gelakte nagels in 3 stappen? Ten 1ste is het very important om je nagels te beschermen! Dit kan je doen met de base 2 in 1 van T.LeClerc. Vervolgens kan je de nagellak aanbrengen. Als finishing touch breng je nog een laagje base 2 in 1 aan. Hierdoor gaan je nagels extra glanzen en blijven ze langer intact.

Voor deze zomer lanceert T. LeClerc een mythische en elegante collectie Paris L'Eté! Get a Parisian beautylook in no time! Deze collectie bestaat uit een ultrafijn Poudre Compacte Paris l’Eté en een borstel om het bijwerken te vergemakkelijken. Om je huid wat meer kleur te geven is er de limited edition Fond de Teint Soleil EnlumineurWanna go swimming? Geen enkel probleem! Deze collectie heeft waterproof mascara’s en oogpotloden. Om een beetje kleuraccenten toe te voegen aan je nude beautylook  zijn er 4 limited edition lipglosses French Kiss.

Speciaal voor de Belmodo lezeressen testte onze eigen lovely Mrs Tiany de T. LeClerc producten. Het resultaat kan je hier bekijken en je maakt kans op het hele gamma van T.LeClerc. So hurry up!

Meer informatie over de T. LeClerc producten vind je op hun website en Facebookpagina

page loaded