Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Upton nieuwe gezicht Bobbi Brown

Door Kim op 26.03.2014

Bye Katie and hello Kate! Het Amerikaanse model Kate Upton volgt actrice Katie Holmes (lees er meer over in het Belmodo artikel Bobbi Brown strikt Katie Holmes) op als het gezicht van beauty brand Bobbi Brown. Katie was het 1ste celeb gezicht dat dienst deed voor het merk en met Kate zetten ze deze trend verder. Oprichtster Bobbi Brown koos voor Kate omwille van haar uitstraling en positieve energie. Zo zegt ze zelf:

"I was drawn to Kate because - not only is she incredibly beautiful - she is healthy, comfortable in her own skin, has such positive energy, and is a woman who creates her own rules. She loves life and that is pretty powerful."

Kate Upton, intussen 21, werd vooral bekend door haar talloze covers, campagnes en samenwerkingen wat haar 1 van de bekendste modellen van het moment maakt. De Bobbi Brown campagne is de laatste samenwerking in haar uitgebreide portfolio en wordt gelanceerd in juli 2014.

Foto's © Bobbi Brown en Vanity Fair.

page loaded