Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

BeYOUtiful

Door Tiany op 26.03.2014

Cosmeticary introduceerde onlangs haar nieuwe BeYOUtiful programma. Het professionele beautyteam kijkt naar wat de klant nodig heeft en shuffelt niet zomaar een promomerk in je shopping bag. Je kan make-up classes volgen, trendcursussen bijwonen, how-to’s voor de bruidsmake-up aanleren en zelfs huiddiagnoses laten uitvoeren!

Bij de Bright Eyes workshop leer je in 20 minuten hoe je perfect eyeliner aanbrengt of hoe je simpelweg je ogen doet stralen. Of, wil je leren hoe je super fast en easy make-upproducten aanbrengt in slechts 5 minuten? Het kan allemaal!

The Perfect Canvas is dan weer een minicursus waar je leert hoe je foundation kan matchen met de concealer van je donkere kringetjes zodat je camouflage spoorloos wordt in slechts 20 minuten!

In Cheek to Lips showt een beauty expert hoe je in slechts een kwartiertje een sleepless night kan verdoezelen met de perfecte blush en een shiny lipstick. Met een beetje color advice merkt niemand dat slaaptekortje!

Er zijn natuurlijk ook hardcore beauty lovers met een make-up kastje vol maquillage. Maar hoe kies je uit een overload aan kleurtjes en merken? In een ware master Make-Up Class leer je op 55 minuten hoe je alle items gebruikt, wat je essentials zouden moeten zijn en hoe je ze maximaal kan inzetten voor een full beauty effect!

Maar er zijn nog loads of classes! Zo leer je in de ene welke make-up trends nu prominent zijn, terwijl de andere dan weer focust op de skincare. Oh lord, make-up is so much more than I thought! Bij Cosmeticary krijg je advies op maat, huid- en kleurtype en leer de nieuwste technieken en trends, geïnspireerd op catwalklooks. So let's go to beauty school!

Meer info over de workshops op de website van Cosmeticary.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded