Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The smell of a sunny Sunday

Door Tiany op 23.03.2014

De lente is officieel is begonnen. Sommigen onder ons hebben misschien al kunnen genieten van de 1ste terrasjes. I can hear Summer calling! Om dit seizoen wat meer kleur en geur te geven heeft Belmodo een top 5 gemaakt van de ultieme lenteparfums you can wear on a sunny Sunday.

1. Aangename temperaturen, bloemen die openbloeien, leuke, fleurige outfits. We love Spring! Het La Vie est Belle parfum van Lancôme is een onweerstaanbare herinnering aan het zonnige genot dat de lente met zich meebrengt. Een heerlijke magnoliageur in een flacon dat symbool staat voor een glimlach van geluk. L’eau de parfum légère 30 ml. is verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 57,-.  

2. Zin in een meer sensueel parfum, dan is er de Hynotic Poison van Christian Dior. Deze extreem natuurlijke geur is gemaakt van sambac-jasmijn vermengd met oranjebloesem. Verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 94,- per 50 ml.

3. Om de lente te vieren onthult Roberto Cavalli een nieuwe, fruitige, exotische bloemengeur Exotica. Al wachtende op de zomer kan je nu al visioenen oproepen van verre eilanden, blauwe luchten en tropische jungles. 1 little spray and you are already a mile away. Beschikbaar bij de parfumerie voor € 72,17 per 75 ml. 

4. Fan van Parijse allures? Dan is het Secret de Rochas parfum van Rochas de perfecte belichaming van de uitbundige uitstraling en ingrijpbare elegantie van een Parisienne. Geef je Sunday outfit een Parisian touch met het bloemige en fruitige chypreparfum Secret de Rochas. Je betaalt € 99,- voor 100 ml. en vindt de geur bij Ici Paris XL.

5. Om de lente ook binnenshuis te halen is er de nieuwe home candle collectie Just like a Sunday van Jo Malone. De collectie bestaat uit 4 unieke kaarsen waaronder deze Lavender en Lovage. Het is een aromatische geur van lavendel met een twist van anijs. Exclusief verkrijgbaar bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel voor €50,-.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded