Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s all about skincare

Door Angelique op 23.03.2014

De droom van elke vrouw: een egale teint en een perfect gehydrateerde huid die blaakt van gezondheid. Wel ladies, dreams do come true...

Hier een overzichtje van de laatste nieuwigheden in skincare producten die ons laten drinken van de Fontein der Eeuwige Jeugd en onze huid er smooth like a baby's bottom laat uitzien.

1. Visionnaire is de nieuwe intensieve huidcorrector van Lancôme dat rimpels doet vervagen, poriën verfijnt en oneffenheden minder zichtbaar maakt. Vanaf € 77,60 in de parfumerie.

2. Kiehl’s Powerfull Wrinkle Reducing Cream verbetert de elasticiteit, vermindert rimpels zichtbaar, maakt de huid glad en vermindert poriën. Vanaf € 49,- in de parfumerie.

3. Nivea Q10 plus CC Cream voor vrouwen vanaf 30 is een gekleurde, egaliserende dagcrème met anti-rimpelwerking en SPF15. Een perfecte huid in 1 enkel gebaar! Vanaf € 11,49 te verkrijgen in the local supermarket. En voor de youngsters onder ons bestaat er Nivea BB Cream vanaf € 8,99.

4. Clarins Super Restorative Day Cream voor die strakke, mooie huid mét een liftend effect is de dagelijkse bondgenoot voor de persoonlijke schoonheid. Op basis van muskus, sandelolie en vanille heeft het ook een zeer aangenaam parfum!  Klinisch bewezen en doeltreffend voor al die fifty and fabulous looking ladies out there!! € 99,- 

5. Dior Prestige Satin Revitalizing Creme biedt een kalmerende en intens herstellende werking. De huid wordt intens gevoed, diepgaand gerevitaliseerd en krijgt haar jeugdige uitstraling terug. Vanaf € 271,40 in Ici Paris XL.

6. Caudalie Paris Premier Cru De Rijke Crème’ is een algemene antirimpel gezichtsverzorging voor de droogste huidtypen. Online of in de apotheek te verkrijgen voor € 104,-.

7. Darphin Paris CC Cream creëert een natuurlijke, stralende teint. De huidperfectionerende crème heeft een 5-voudige werking: verhelderen, imperfecties zichtbaar corrigeren, hydrateren, egaliseren en beschermen. Vanaf € 36,- te verkrijgen in de apotheek.

8. Louis Widmer CC Cream 6-IN-1 voor een frisse, natuurlijke en egale teint. Vanaf € 18.50.

One by one all-round producten die rijmen met een actieve levensstijl, rimpels voorkomen, de strijd aangaan met de 1ste tekenen van huidveroudering én de teint egaliseren. Do I need to say more ladies

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded