Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy birthday Diadermine!

Door Tiany op 22.03.2014

Sinds 1904 benadert Diadermine schoonheid op een wetenschappelijke manier. Wat toen nog de ‘crème médicale’ werd genoemd voor handen & huid, is vandaag uitgegroeid tot een succesvol huidverzorgingsmerk met een uitgebreid gamma.

Diadermine is gekend voor zijn hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten met een goede prijs - en kwaliteitsverhouding.  Hun dermatologische filosofie is uiteraard gericht op innovatie binnen de gezichtsverzorging.

Dit jaar viert het merk zijn 110de verjaardag! Congrats! Speciaal voor deze gelegenheid lanceren ze een N°110 skincare lijn met 3 basic producten om je huid optimaal te verzorgen en te beschermen. We like!

Diadermine Crème de Beauté N°110

Met zijn verstevigende formule ga je met deze anti-aging crème rimpels en andere onregelmatigheden van de huid tegen in no time. Je teint wordt optimaal gehydrateerd en krijgt zijn jeugdige uitstraling terug. Yes! Een dag- of nachtcrème heb je aan € 11,- voor 50 ml. 

Diadermine Huile de Beauté N°110

Deze olie heeft een verzachtende werking, herstelt en voedt elk huidtype.  Pluspunt: dankzij zijn niet vette textuur absorbeert ze snel en kan je ze gebruiken voor zowel het gezicht als het lichaam! It’s time to shine, ladies! € 12,99 voor 100 ml. 

Diadermine Gelée de Beauté N°110

Deze cleanser reinigt de huid en haalt de make-up weg rondom de ogen. Zijn kalmerend effect is ideaal voor de gevoelige huid. € 4,99 voor 200 ml. 

Al deze producten zijn beschikbaar bij de drogist of de supermarkt. 

Voor meer Diadermine beauty news, moet je zeker hun website eens checken! 

page loaded