Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Des-eye-rable

Door Tiany op 21.03.2014

De lente is officieel begonnen, wat wil zeggen dat het overwinteren hopelijk zo goed als gedaan is. Fingers crossed! Vooraleer we echt volledig klaar zijn voor de zomer, zijn er 1st een paar tekenen van vermoeidheid die we moeten wegwerken. No worries, Belmodo geeft je enkele tips om je ogen een boost te geven.

1. Chirurgische ingrepen? No way de Time-Filler Eyes van Filorga combineert verschillende ingrepen in 1 cosmetische crème. Liftend effect op oogleden, verzachting van kraaienpootjes, werking tegen kringen en dikkere wimpers allemaal in 1 oogopslag. Dit klein mirakel is beschikbaar in een potje van 15 ml. voor € 44,90 bij Ici Paris XL en bij de apotheek. Opgelet! Wel pas vanaf april beschikbaar.

2. De Liftactiv Advanced Filler van Vichy is een magische combinatie van 2 moleculen die het gezicht weer een positieve, jongere uitstraling geeft. Het vermindert zichtbare, diepe en verticale rimpels in no time. Verkrijgbaar bij de apotheek voor € 34,95 per 30 ml.

3. Luxe in een potje? Yes please! De Absolue Yeux Precious Cells van Lancôme zorgt voor een superieure skincare die aanvoelt als een 2de huid. Deze unieke formule is een mix van ingrediënten geïnspireerd op de natuur en gebaseerd op diverse wetenschappelijke onderzoeken.  Met deze crème wordt er niet alleen gefocust op de onder- en bovenleden maar ook op de belangrijkste omliggende zones die zorgen voor een frisse, jeugdige blik. Pricey, maar alleszins veel goedkoper dan een chirurgische ingreep. We like! Adviesprijs:  € 110,- voor 15 ml., verkrijgbaar in alle parfumerieën. 

4. It’s all so quiet, shtt… Een goede nachtrust is essentieel voor de huid. Het is hét moment dat de huid zich herstelt en zuivert. A little drop of  Advanced Night Repair serum van Estée Lauder en je oogcontouren zien er mooier, stralender en jonger uit. Voor een flacon van 30 ml. betaal je € 78,63 bij ICI Paris XL.

5. Heb je een gevoelige huid? Dan is de Redermic Yeux van La Roche-Posay de perfecte oplossing! Deze innoverende samenstelling zorgt voor een krachtige werking van Retinol tegen rimpels en veroudering zonder gevaar voor roodheid of irritatie. Verkrijgbaar in tubes van 15 ml. voor € 23,95 bij de apotheek. 

Met medewerking van Céline Radelet.

Topfoto © Pinterest.

page loaded