Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A fresh start by Clinique

Door Tiany op 20.03.2014

Oh what a beautiful day!

Yes indeed, donderdagochtend 13 maart was probably 1 van de mooiste mornings voor onze lovely Belmodo lezeres Eline Gijselings en haar vriendin Annebeth Bels, want zij werden helemaal ondergedompeld in the perfect #myfreshstart day by Clinique. Als je het ons vraagt, een droom die uitkomt! It's your day to shine, darlings!

Breakfast at Ellen's

Na een warm welcome door de Clinique crew, Tiany Kiriloff en Ellen Kegels, werden de 2 girls uitgenodigd aan de mooi gedekte tafel, waar ze het beste raw food breakfast of their lives kregen dankzij Eten Vol Leven! Niet alleen scheen de zon softly door de ramen van Ellens ruime, maar vooral cosy loft, de sfeer zat ook helemaal juist. Think: lots of happy smiles & delicious healthy food. Wat kan je nog meer wensen, right? Cheers to a healthy kick start!  


Our fresh divas of the day thanks to Clinique

But wait, dit is nog maar het begin! There is more … Na het delicious ontbijt was het tijd voor de Clinique morning touch up. De 2 beautés naturelles kregen elk persoonlijk skincare en make-up advies van Clinique professional Filbur, met als ultieme basis voor een frisse start natuurlijk de Clinique Superdefense SPF 20 moisturizer. En of dat ze er stralend uitzagen, n’est-ce pas?

"Met de Superdefense SPF 20 crème van Clinique krijgt je huid een totale bescherming en hydratatie en dat pendant toute la journée!" - aldus make-up artist Filbur -

Totally beautyproof dankzij Clinique, kregen de meisjes een personal styling door onze fashionista's pur sang Tiany Kiriloff & Ellen Kegels, mét natuurlijk als gloednieuw accessoire de ultrazachte muntgroene sjaal van de LN|Andes zomercollectie. Eline droeg de Mintgreen Long Lucy, die perfect gecombineerd werd met de Off White Edgy Ellen. Best friend Annabeth droeg de Mintgreen Big Bertha met een Light grey Cosy Charlene. Het plaatje spreekt voor zich, they were looking so fine

Als afsluiter van deze onvergetelijke Clinique fresh start of the day, gingen de girls natuurlijk met de befaamde Clinique goodiebag gevuld met de Clinique Superdefense SPF 20 cream, het Clinique huidverzorging 3 stappenplan & lots of other Clinique beauty producten, zoals de dag-, nacht-, oogcrème en CC-crème. Wat de meisjes ervan vonden? Wel, hun happy smiles spraken boekdelen. Ze vonden het absoluut fantastisch! There’s no better way to have a fresh start!

A little bit curious? Watch the video en geniet mee van Eline en Annebeth's fresh start of the day by Clinique! Vergeet ook zeker niet te surfen naar onze Facebookpagina voor meer Clinique #myfreshstart foto's!

En plus, ben je benieuwd naar Tiany's verdict over de Clinique Superdefense? Check it out here

Foto's © Belmodo.

page loaded