Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat is er nieuw in mascaraland?

Door Tiany op 19.03.2014

Ladies, dromen we niet allemaal van weelderige, eindeloos lange wimpers en een prachtig gedefinieerde, verleidelijke blik? Lange wimpers zijn 1 van de 7 schoonheden, maar helaas een droom voor velen ... TOT NU!!

Waaaant hier een overzichtje van enkele nieuwigheden in mascaraland die zorgen voor een betoverende oogopslag! Want 1 blik zegt toch meer dan 1000 woorden?

1. Haal het onderste uit je wimpers met de nieuwe Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara van Estée Lauder. Vanaf € 28,96 ,- te verkrijgen in alle Estée Lauder verkooppunten.

2. M.A.C.'s iconische mascara geeft de ogen een fantasierijke kleur. De 4 nieuwe, theatrale tinten zorgen voor de perfecte krul en definitie. Plum Reserve, Blue Charge, Counterfeit Brown en Artificial Aubergine vervoegen de originele False Black in een rijke, crèmige mascara die speciaal ontwikkeld werd om lange, volumineuze en gevederde wimpers te creëren. Vanaf € 22 ,-.

3. Gosh Growth Mascara bevat het actieve ingrediënt SymPeptide dat je langere en vollere wimpers geeft, met een zichtbaar resultaat na 2 weken. Vanaf € 11,49 ,- te verkrijgen bij Kruidvat.

4. Volume Million Lashes So Couture mascara van L'Oréal Paris geeft jou de perfecte couturelook. Heel verfijnd en gedetailleerd worden de ogen omringd door wimpers met een uiterst gedefinieerd volume. Vanaf € 16,99 ,-. 

5. Le volume de Chanel Waterproof zet de toon op het vlak van intensiteit. Volume, kleur en allure krijgen een nieuwe dimensie. De samenstelling is bestand tegen water en vocht, blijft lang zitten en is gemakkelijk te verwijderen. De textuur is tegelijk vloeibaar, perfect dekkend en geeft vanaf de 1ste streek voldoende kleur af. De intensiteit van een blik wordt versterkt en speelt met kleur en dit in 3 tinten: 10 NOIR (het ultieme zwart, intens en glanzend), 20 BRUN (chocoladebruin voor een fluweelzachte blik) en 30 VERT GRISE (een bijzondere kakigroene kleur). Vanaf € 31,50 ,-.

Topfoto © M.A.C.

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded