Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Floral Daydreams by Cacharel

Door Koen op 19.03.2014

Cacharel vierde vorige maand the new edition van Anaïs Anaïs L’Original en Anaïs Anaïs Premier Délice, 2 perfumes die je hart sneller laten slaan! Het originele parfum is al sinds 1978 een pareltje onder de female fragrances. De goddelijk vrouwelijke geur zou definitely geliefd zijn door Venus, want een boeketje van witte lelies en zoete rozen overmeesteren het geurpalet! Roses really smell like oh oh oh!

Zo'n golden classic vraagt natuurlijk om nieuwe editie, Anaïs Anaïs Premier Délice was born! Dus vierde Cacharel deze met een romantic art night in Palais de Tokyo in Parijs, het walhalla voor hedendaagse kunst en fotografie. Het werd een ware celebration van girls of today en hun visie op romantiek en het parfum.

Er vond een girly gallery night plaats, getiteld #GIRLSTRIBU, waarbij Sarah Moon, Olivia Bee en 14 andere talented girls from all over the globe hun lovely artwork tentoonstelden. Parfum en kunst in Parijs? Oui, s'il vous plaît! De parfums en campagne hebben een zeer romantische dreamy hippie love atmosfeer. Denk aan bloemenkronen, pastels, madeliefjes en nimf-achtige meisjes. 

Seriously, het is een heavenly mooie campagne met magisch mooie meisjes, magnolia's en mierzoete kleurtjes. Het Anaïs Anaïs parfum is werkelijk een sweet dream.

Olivia Bee, de fotografe en regisseur van de campagne is verslaafd aan Versailles, roos, zwart, goud en romantiek. Nu, 35 jaar na L'Original, presenteert ze Premier Délice aan een nieuwe generatie meisjes met een classic, dromerig vintage gevoel. De geur van rozen en maneschijn ... it makes you wanna smell like Cacharel!

Tof detail: Olivia werkte niet met modellen voor haar reclamespot, maar plukte de meisjes gewoon van de straat. Natural beauties met die nodige je ne sais quoi ... Ben jij ook zo benieuwd naar de video? Check hem dan uit hieronder!

Good job, miss Bee!

Vanaf eind maart in avant-première verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en begin april in de overige parfumerieën ... because everything always starts in Paris.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded