Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Glam!

Door Tiany op 19.03.2014

Oh my Dior! Tuit alvast maar die lippen ladies want Dior lanceert de Addict Fluid Stick, een nieuw beautyproduct verkrijgbaar in 4 passionele kleurtjes - flamboyant rood, stoutmoedig fushia, elektrisch koraal en rozig beige.

Pandore, Wonderland, Aventure en Mirage maken your lips alvast summer én kiss proof! Onder het motto #thisisnotalipstick vormt de Dior Addict Fluid Stick dé perfecte combinatie tussen een lipstick, lak en lip gloss.

De formule is dikker, maar non-sticky, terwijl de kleur fel en gepigmenteerd is! Perfect colored lips here we come!

Ook de nieuwe Dior Vernis heeft een nooit eerder geziene kleur en lakglans! Een cocktail van actieve bestanddelen, die de schittering en glans versterken, oriënteert pigmenten en parelmoerdeeltjes die de lichtweerkaatsing doen versterken.

De Dior Vernis is te verkrijgen in 21 betoverende kleurtjes en doen je nageltjes schitteren like never before!

Hier bij Belmodo geven wij jullie alvast een sneak-peak, in avant-première, van de nieuwe Dior Addict Fluid Stick en Dior Vernis! Enjoyyyyyy!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded