Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stephanie Seymour voor Estée Lauder

Door Angelique op 18.03.2014

Stephanie Seymour heeft een belangrijk beauty contract binnen. De voormalige Victoria’s Secret Angel wordt het gezicht van Estée Lauder. Seymour vertegenwoordigt moderne schoonheid en luxe. Ze wordt naast Carolyn Murphy en Constance Jablonski woordvoerster van het merk. You go girl!

"Ik ben vereerd om deel uit te maken van de Estée Lauder family. Mijn moeder had een droom voor mij als jong meisje en dat was dat ik een Estée Lauder model zou worden. Dit is een droom die uitkomt." - dixit Seymour -

Stephanie maakte haar breaktrough door op de cover van de Cosmopolitain te verschijnen. Ze is een real topmodel en werkte al voor de biggest fashion brands in de wereld, o.a. campagnes voor Chanel, Louis Vuitton, Versace, Marc Jacobs, Allesandro Dell’Acqua en Jason Wu. The beauty world loves her, Revion, L’oreal en Dior zijn een aantal merken waarvoor ze de campagne deed. 

Naast haar modellencarriére is Seymour een echte family person, getrouwd met Peter M. Brant en moeder van 3 zonen en 1 meisje. You can have it all. Stephanie was altijd al geïnteresseerd in de beauty wereld, ze schreef een boek: Stephanie Seymour’s Beauty Secrects for Dummies. Een echte aanrader om te lezen.

De beelden voor de Estée Lauder campagne met Stephanie Seymour zijn genomen door topfotograaf Mario Sorrenti. De campagne start in het najaar. We'll keep you posted.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded