Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sephora lanceert Beauty Board

Door Astrid op 17.03.2014

Natuurlijk hebben we allemaal zo’n mapje op onze Pinterest pagina vol favoriete make-up looks. Super handig als je ‘eens iets anders’ wil of gewoon wat inspiratie wil opdoen. Alleen jammer dat je al die leuke producten niet onmiddellijk kan kopen! Want waar komt die ene kleur lipstick nu van? Of welke kleuren nagellak gebruikte dat ene meisje voor haar über coole nagels? Sephora feels our pain en introduceert daarom haar eigen - tromgeroffel - Beauty Board.

Het systeem doet ons een beetje denken aan Musestyle. Je scrolt door je favoriete looks en wanneer je er eentje openklikt, krijg je alle info. In de ‘shop the look’ sectie kan je doorklikken en zo de producten onmiddellijk aan je mandje toevoegen. Pretty straightforward, maar Sephora dacht er wel als 1ste aan!

Voorlopig was het even zoeken voor ik enkele looks vond die ik echt leuk vond - blijkbaar hebben Amerikaanse chicks iets met zware oogschaduw, - ieuw! - maar ze zijn natuurlijk ook nog maar net begonnen. Hopelijk vinden de beauty bloggers snel hun weg naar dit nieuwe beauty-inspiratieplatform!

Wat denken jullie, zeggen we binnenkort voorgoed vaarwel van onze Pinterest mapjes?

Foto’s © Sephora.

page loaded